4 4 lük olmasına gerek yok ya. basit birşey arıyorum...ozgur24' Alıntı:walla template cokta icime sinen böyle 4 4lük yok cogu basit, gözede hitap edecek flash acilislarda olacak bende ariyorum![]()
tşk dostum sağol yinede...emrecoch' Alıntı:hocam bulamadım elimde avukatlık ile ilgili hiç template yok
Şunu diyebilirim ki benim bu konuda bir malumatım yoktu deneme yanılma yöntemiyle yaparak birşeyler öğrendim ama bu flash templateleri düzenleme konusunda bir video çekip siteye koyabilirim ( Kendi çapımdabilogt55' Alıntı:Hocam çok muhteşem bir template ama ben bi türlü düzenleyemiyorum flash templateleri. Bu konuda önerileriniz var mı?
emre741' Alıntı:Şunu diyebilirim ki benim bu konuda bir malumatım yoktu deneme yanılma yöntemiyle yaparak birşeyler öğrendim ama bu flash templateleri düzenleme konusunda bir video çekip siteye koyabilirim ( Kendi çapımdabilogt55' Alıntı:Hocam çok muhteşem bir template ama ben bi türlü düzenleyemiyorum flash templateleri. Bu konuda önerileriniz var mı?) Ama en güzel ve kısa yolu kütüphane yolu ( library )üzerinden yapmanız fakat dosya üzerinde istemediğiniz veya yerini değiştirmek istediğiniz bir yer var ise bunu framelerden ayarlayarak yapabilirsiniz.