dervisahmet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 868 10 Şubat 2012 #1 http://www.medyamuhabiri.com/aveanin-ci ... -ne-yapti/
A Anonymous Misafir 10 Şubat 2012 #4 avea çok zekice reklamlar yapıyor. avealı olmasaydım sırf bu reklam hürmetine geçerdim sanırım.
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,902 10 Şubat 2012 #7 zekice yapılmış acaba bizim durumada uyarlanmazmı
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,280 10 Şubat 2012 #8 Jipli reklam hakkaten yaratıcıydı yahu
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,926 10 Şubat 2012 #12 amacım herhangi bir kola markası övmek yermek değil ama gönderme -kapak vs. konusunda bunun üstüne tanımam.. Ekli dosyalar PEPSI.rar PEPSI.rar 1 MB · Görüntüleme: 68
amacım herhangi bir kola markası övmek yermek değil ama gönderme -kapak vs. konusunda bunun üstüne tanımam..
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,086 10 Şubat 2012 #13 yasarsahbaz' Alıntı: Jipli reklam hakkaten yaratıcıydı yahu Genişletmek için tıkla ... :+1:. Ben de bu türden direk rakibi hedef gösteren reklam yapmak yasak değil mi düşünüyodum Yasakmış demek
yasarsahbaz' Alıntı: Jipli reklam hakkaten yaratıcıydı yahu Genişletmek için tıkla ... :+1:. Ben de bu türden direk rakibi hedef gösteren reklam yapmak yasak değil mi düşünüyodum Yasakmış demek