avea kamu tarifesi?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar şuanda seç bağlan 500 dk tarfifesini kullanıyorum aylık 30 tl,zaten 500 dk yı geçtiğim için fazla ödüyorum 30 tl den.
avea kamuya geçicem,sms ile geçişe izin vermiyor avea şubesine kimliğinizle uğrayın diyor..müşteri hizmetleri ile görüşsem geçebilirmiyim ?

Büyük ihtimalle meb personel kimlik kartı fotokopisi için bayilere gitmeniz istenecek. Avea kamuda hangi tarifeye geçeceksiniz hocam?

hocam ben dün kamu 657 plus tan(41 TL), kamu 300 tarifesine geçtim (31 TL) müşteri hizmetlerinden geçiş yapabiliyorsunuz.. Her yöne 300 dk, avealarla 3000 dk, kamulularla sınırsız..

kaybil' Alıntı:
hocam ben dün kamu 657 plus tan(41 TL), kamu 300 tarifesine geçtim (31 TL) müşteri hizmetlerinden geçiş yapabiliyorsunuz.. Her yöne 300 dk, avealarla 3000 dk, kamulularla sınırsız..
aslında buda olabilir,daha uygunmuş

seraser' Alıntı:
Büyük ihtimalle meb personel kimlik kartı fotokopisi için bayilere gitmeniz istenecek. Avea kamuda hangi tarifeye geçeceksiniz hocam?
hocam meb personel kimlik kartım yok ,kamu tarifesine geçmem için hangi belge götüreblirm aceba

by_katliam' Alıntı:
seraser' Alıntı:
hocam meb personel kimlik kartım yok ,kamu tarifesine geçmem için hangi belge götüreblirm aceba

Okulda çalıştığınıza dair belge de oluyor

Hocam ben faturalı aveaya yeni geçtim. Ayda 35 tl ye konuşuyorsunuz. siz istemedikçe faturanız asla 35'i geçmiyor. Kontrollü seç 500 tarifesini kullanıyorum.
Tarifenin özellikleri:
Bütün avealılarla ücretsiz konuşma (faturalı ve faturasız hepsi ile)
Her yöne 500 dk.
Her yöne 500 sms.
Ayda 500 Mb internet.
Bence kamudan daha iyi bir tarife bir düşünün isterseniz.

u_kucuk3' Alıntı:
Hocam ben faturalı aveaya yeni geçtim. Ayda 35 tl ye konuşuyorsunuz. siz istemedikçe faturanız asla 35'i geçmiyor. Kontrollü seç 500 tarifesini kullanıyorum.
Tarifenin özellikleri:
Her yöne 500 dk.
Her yöne 500 sms.
Ayda 500 Mb internet.
bu tarifeyi bulamadım link gönderirmisiniz hocam hangi tarfife?
zaten 500 ü aradım kavga ettim 1 sene sonra aveadan çıkıcam..ukala ukalaa konuşuyorlar hiç ilgilenmee yok..

u_kucuk3' Alıntı:
Tarifenin özellikleri:
Her yöne 500 dk.
Her yöne 500 sms.
Ayda 500 Mb internet.
Başka bir operatörde numaranız varsa numaranızı Avea ailesine taşıyarak Avea kontrolü seç 500 tarifesi paketlerinden yararlanabilirsiniz.bu durumda yararlanamıyorum :x

by_katliam' Alıntı:
u_kucuk3' Alıntı:
Tarifenin özellikleri:
Her yöne 500 dk.
Her yöne 500 sms.
Ayda 500 Mb internet.
Başka bir operatörde numaranız varsa numaranızı Avea ailesine taşıyarak Avea kontrolü seç 500 tarifesi paketlerinden yararlanabilirsiniz.bu durumda yararlanamıyorum :x

Ben faturasız vodafone olan hattımı faturalı avea kontrollü seç 500 yapmıştım.
Ayrıca hocam dediğiniz gibi ama eğer faturalı avea kullanıyorsanız bir defaya mahsus 30Tl gibi bir bedel ödediğiniz taktirde hattınızın tarifesini bu tarifeye çeviriyorlar diye biliyorum ama emin değilim

BİMCELL

19 TL 250 Dakika, 500 MB ve 5000 SMS
yada
her 250 dk 10 TL ---------------(katları şeklinde artar)
her 500 mb 9 TL ----------------(katları şeklinde artar)
her 2000 sms 9 TL ---------------(katları şeklinde artar)

Bende kamu 657 tarifesini kullanıyor her ay 40 TL ye yakın bir ücret ödüyordum sonra 2005 ten beri avea öğretmen hattı olan 3 hattı kapatma kararı aldım. Aveaya mail attım başta sanırım önemsenmedi ardından bir iki mail daha attım en son tarife değişikliği için kapatma kararı alınca tam o sıra aradılar önce kamu 657 tarifesi için 28 Tl teklif ettiler uzun uzun konuştum kapatacağıma ikna oldular sanırım son bir teklif daha sunuyoruz dediler ve kamu 657 tarifesini 18 Tl teklif verdiler gerçi her ay 21 Tl felan geliyor ama en azından 1 sene daha avea'dayım.

by_katliam' Alıntı:
seraser' Alıntı:
akıllı kamuya geçmeyi düşünüyorum hocam
Tebrikler hocam. ben de yaklaşık 8-9 aydır akıllı kamu tarifesindeyim. 500 dk heryöne 2000 dk avea içi 2GB internet var. 35 TL. 12 ay taahhüt verirsen 28 TL ye iniyor. mesaj için de 2,5 TL ye 25 SMS aldım bana yetiyor. :++:

Bende kamu 657 tarifesini kullanıyorum 35 tl geliyor Demek ki sinan hocam gibi blöf yapmak gerekiyor...

serkanozen1' Alıntı:
Bende kamu 657 tarifesini kullanıyorum 35 tl geliyor Demek ki sinan hocam gibi blöf yapmak gerekiyor...

Sevgili hocam ben kapatacaktım kararlıydım hani blöf değildi zaten öyle düşünselerdi iki teklif sunulmazdı göbeğimiz bir kesilmediya x opertörü olmazsa y operatörü olur. Aslın telefon kullanmamak belki en iyisi zira ilerleyen yıllarda bu cep telefonları bakalım nelere sebep olacak çernobilin etkisi karadenizde daha yeni yeni çııyor ve kanserli hasta sayısı baya arttı umarım telefonun sonuda böyle olmaz.

Arkadaşlar vodafone faturalı hattımın taahhütü 30 nisanda doluyor, 650 dk her yöne bana yetmiyor ve 25 tl olan fatura 30-35 arası geliyor daima, ben de bunaldım ve başka bir tarife ya da operatöre geçmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda fazladan 2.bir fatura ödemek istemiyorum. Geçen vodafone bayiindeki eleman ile görüştüm ve "hocam fazladan fatura ödemek istemiyorsanız müşteri hizmetlerini arayın ve hattınızı faturasıza geçireceğinizi belirtin" dedi. Ben de aynen öyle yaptım, temsilci ile görüştüm ve 2 güne kadar hattımın faturasıza geçeceğini belirtti.Faturasız hatta geçince ödenecek paradan bahsetmedi, böyle bir konuda bilgisi olan var mı?

Birde arkadaşlar internet ve dk olarak avantajlı tarifelerden haberiniz var mı? turkcell hiç taviz vermiyor.

Ben de geçen ay Avea'ya geçtim.

500dk, 5000 sms, 2gb internet. Limit aşımında hız 96 kbps'ye düşüyor bu hız ile sınırsız ay sonunda yeniden 2gb aktif oluyor. Şu an foruma 96 kbps ile bağlanıyorum. Zaten forum sayfalarından başkasını açmıyor :mrgreen:

Ama yine de iyi.

BBNET
Geri