Avea kadar mantıksız GSM operatörü zor görülür!

Kodla Büyü
Hak aramak konusunda bir sıkıntı yok. Hava çok sıcak ve ben henüz valiliğe, tüketici hakem heyeti olayı için gidemedim. Avea'nın yanına bunu bırakmak niyetinde değilim.

Bakalım Avea mı yoksa tüketici mi yaman çıkıyor?
 
Tüketici hakem heyetinden yetkililerle yaptığım görüşmede GSM operatörleri ile ilgili şikayetleri yeterli ve geçerli bilgi sağlamadaki zorluklar ve sonuçlandırma konusundaki sıkıntılar yüzünden kabul edemediklerini söylediler. Bana BTK'nın numarasını verip bu kurum üzerinden şikayette bulunmamı önerdiler. Gerçi ben zaten BTK'nın şikayet formunu doldurup yollamıştım.

Şu an BTK'ya yaptığım şikayetin sonucunu bekliyorum...
 
Sayın hocalarım son durum şöyle:

Sayın ----------- ------------- ,

Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

505--------- numaralı hattınız 29.12.2010 tarihi itibari ile Kamu 657 Plus tarifesi üzerinden kullanılmaktadır. İlgili tarifede Avea Kamu Hatları ile sınırsız , Avea yönlerine 3000 dakika ve Ev, İş ve Diğer Operatör yönlerine 657 dakika görüşme süreleriniz bulunmaktadır. Avea yönlere sürelerinizin bitmesi akabinde Ev, İş ve Diğer Operatör yönlerine olan sürelerinizden kullanım yapılamamakta olup dakika başına 0,32 TL üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.

Bildiriminiz üzerine yapılan kontrollerde 16.08.2012 son ödeme tarihli 91,25 TL tutarındaki Temmuz 2012 faturanız tarafımızdan incelenmiş ve müşteri memnuniyeti açısından 36,43 TL tutarında iade yapılması kararlaştırılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.
28/08/2012 12:31:13
 
Avea'nın yaptığı bu kadar rezillikten sonra ve onca kişinin gözünden düştükten sonra müşteri memnuniyetinden dolayı geri ödemiş olduğu miktar, kimsenin gözünü boyayamaz... Aveadan ben de zamanında nasibimi aldım.. o yüzden uzak durun derim bir an önce...
 
traxx26' Alıntı:
Bu arada mücadeleniz için de tebrik ederim.. Keşke her vatandaş sizin gibi olsa...

Teşekkürler sayın hocam. Haklılığım zaten ortada olmasına rağmen sanki bunu benim iyiliğime/yararıma yapmış gibi davranmaları yok mu birde!!!!

İşte fatura arkasında yolladıkları "TARİFENİZİN DETAYLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?" kısmı zaten bunu açıkça ortaya koyuyor.



Utanmadan kalkmış bana tarifemin "Her Yöne" süre içermediğini söyleme mantıksızlığında bulunmuşlardı...
 

Ekli dosyalar

  • avea-fatura-arkasi.jpg
    avea-fatura-arkasi.jpg
    290 KB · Görüntüleme: 292
BBNET
Geri
Üst