Avea' dan görülmemiş sahtekarlık...

Kodla Büyü

El-Aziz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Haziran ayında avea müşteri hizmetlerini aramıştım. bana "Cepte Bayram" tarifesine geçmemi tavsiye ettiler. sabit ev telefonu olanlara ve 12 ay kapatmayacaklarını taahhüt edenlere, 1000 dakika her yöne + 1000 dakika sabit hatlara, herşey dahil aylık 19 tl dediler. bende mantıklı buldum ve ailecek geçtik o tarifeye.

dün bir mesaj geldi: "size referans olacak sabit hat sahibinin onay verme süresi azalıyor..."diye. bu nedir dedim müşteri hiz. aradım ve dediler ki, avea 2 gün önce fiyatta güncelleme yaptı. 19 lirayı 40 lira yaptı. siz referans onayı vermediğiniz için siz de 40 tl ödeyeceksiniz. eğer 2 gün önce vermiş olsaydınız bu referansı 19 tl ödeyecektiniz... işin garibi referans olayından da dün haberimiz oldu!

avea fiyatta güncelleme yapma hakkına sahipmişmiş!!!

böyle sahtekar bir operatör daha görmedim ben. 8 yıllık avea kullanıcısıyım, çok kazık yedim aveadan ama böylesini yememiştim...

tanıdığım herkese avea kullanmamalarını telkin edeceğim. siz de eğer kazık yemek ve ailenize, arkadaşlarınıza ahbaplarınıza karşı mahcup olmak istemiyorsanız Avea kullanmayınız...

Aaaah ah ben de telsime 1.5 aylık 500TL fatura ödemiştim en son çiftçi tarifesine geçmiştik saat aşımı 100TL mi 200TL mi neymiş ondan önce de aveadan çok kazıklar yemiştim şimdi turkcell e geçtim daha az kazık yiyiyorum:)

sadece kendim kazık yemiş olsam neyse. çevremdeki herkesin o tarifeye geçmesini sağladım. gün boyunca telefonum susmuyor:( onlara ne cevap vereceğimi bilemiyorum. çok mahcup oldum çok...

valla diğerlerini bilmiyorum. vodafonu hiç kullanmadım, türkselin kntrlüsünü kullanmıştım. türksel en azından çekiyordu her yerde. tarifelere bakacağım yine. en uygun hangisi olursa onu kullanacağım. bir an önce şu aveadan kurtulmak istiyorum

hepsi aynı.. elimizde olsa hiç kullanmamak en iyisi :D
benimkide kamu plus 29 tl miydi neydi güya.. ya da 25.32 den aşağı ödemedim. 32-38 arasında değişiyo.. bir mesaj gönderince acaip artıyo fatura

benimki de kamu 300 plus idi. 1 yıl indirim aldım 23-25 tl falan geliyordu. indirim bitince fırladı 35-40 lara. müşteri hizmetlerini aradım bende. onlar bu cepte sözde bayram tarifesini önerdiler. bende başkalarına önerdim sonra:(
tek suçum onlara inanmak:)

cepte bayrama geçtim geçerken 1 hat diğer hatlara referans olmalı dediler nasıl olunacağınıda anlattılar 2 ayda süren var dediler tamam dedim ertesi gün referans gösterdim şuan 19 tl ile kullanıyorum. Bence avea yı suçlamadan önce tarifeye kimin aracılığıyla geçtiniz o kişiyi suçlayın sizi bilgilendirmemiş sizdede suç var aveanın sitesine girip detayları okumamışsınız...

vodafone kullanıyorum, kamu mini olması lazım. 24 lirayı geçmiyor. 750 dk vodafone 250 dk diğer hatlar. mesaj kesinlikle kullanmıyorum. bana yetiyor...

Arkadaşlar bende 2 ay önce cepte bayram tarifesine geçtim eşimle teyzemi de kendi hattım üzerinden referans gösterdim. Malum yaz tatili olunca interneti dondurayım boş yere para ödemeyim diye telekoma gittim. Neyse interneti dondurdum. Oradaki bayan isterseniz sabit telefonu da donduralım dedi bende kabul ettim. Aveadan anında mesaj geldi. Sabit hattınızı dondurduğunuz için cepte bayram tarifesinden indirimli yararlanamayacaksınız. Bundan sonraki görüşmeleriniz 39 tl olarak faturalandırılacaktır diye. Benim jeton sonradan düştü tabi ama iş işten geçmişti. 2 hafta avea müşteri hizmetleriyle görüştüm aynı hattı tekrar kampanyaya alamayacaklarını mağduriyetimin giderilmesi için 39 tl yerine 30 tl ye görüşebileceğimi söylediler ben bayağı kızdım operatör değiştireceğimi ve bu talebimi merkeze iletmelerini söyleyip kapattım. 2 gün sonra aradılar Kayseri hemşeri tarifesi varmış 500 dakikası 30 tl olan. Bu tarifeyi size özel %50 indirimli olarak 15 tl ye 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz dediler. Bende bu tarifeye geçtim. Aklınızda olsun numara taşıyacağım diye tehdit edince kuzu oluyorlar.

Hatta ben Kayseri Hemşeri tarifesine geçtikten sonra teyzemi 1000 dakikası normalde 44 olan 22 tl lik bir tarifeye geçirdiler.

ben de söyledim operatör değiştireceğimi. ama çok bağırıp çağırdım:) sonra bayan kapatmak zorunda kaldı telefonu:) orucun ve sigara bırakma kararımın vermiş olduğu siniri ondan çıkardım :D sanırım beni aramazlar tekrar

19 tl ye 1000 dk heryöne ama sadece yeni abonelere..
bana yok..
sebep zaten abonesiymişim..
bende oparatör değiştireceğimi söyledim.
sonra tüm hatlarıma %25 indirim yaptılar..
abimin tüm hatlarınada mevcut tarifelerden %50 indirim yaptılar..

15 tl ye 1000 dk heryöne 1000 dk avea içi konuşma

tututurabildiği fiyattan satıyorlar..

1 tl ye de satsa karlı.. gideri yok denecek kadar az..

millet sahipsiz kazıklayan kazıklayana tedaş kazıklar o kazıklar bu kazıklar bankalar kazıklar yazık benim ülkeme insanıma yazık

kazık yemek bizim elimizde arkadaşlar. herşeyi usulüne göre yapıyorlar. 5 puntoluk yazıları iyi okuyup geçiceksiniz tarifelere olay bu kadar basit :) olay sadece avea da değil. hepsi aynı. iyi incelemezsen hepsinde yiyosun kazığı.

Buda birkaç gün önce Turkcell tarafından yapılan bir sahtekarlık.
*Bir adet sesli mesajınız var diyerek beni kendi servisini aramak zorunda bırakan Turkcell.
*Servis numarasını aradığımda her aramanın belirli bir ücret olduğunu söyleyen Turkcell.
*Aradıktan sonra hiç sesli mesajınız yoktur diyende Turkcell.

dediğiniz gibi hepsi aynı bunların. al birini vur ötekine.

avea şimdi de hattımı aramalara kapatmış.

Vodafone Hesabını Bilen Tarifedeyim hiç bir süprizle karşılaşmıyorum çünkü tarifenin mantığı bu asla aşmıyor ücreti.

Hepsi aynı, al birini vur ötekine, biri diğerinden daha iyi değil. Eşim 1 senedir avea kullanıyor, yıkılan tarife, 19 tl, 500 dakika her yöne, 1000 sms, 1 gb internet, gayet iyi.

en iyisi faturasız hat kullanın böylece acı süprizler yaşamayın...benim kafa çok rahat ;)

bence blöf yapmayın direk operatörünüzü dğiştirin hepsi aynı yeni abonelere balkaymak eski aboneler üvey evlat
şimdi vodafondayım aveadan daha iyi ama sene dolunca türksele gececem sonra belki tekrar aveaya gecerim yada vodafona

El-Aziz' Alıntı:
Haziran ayında avea müşteri hizmetlerini aramıştım. bana "Cepte Bayram" tarifesine geçmemi tavsiye ettiler. sabit ev telefonu olanlara ve 12 ay kapatmayacaklarını taahhüt edenlere, 1000 dakika her yöne + 1000 dakika sabit hatlara, herşey dahil aylık 19 tl dediler. bende mantıklı buldum ve ailecek geçtik o tarifeye.

dün bir mesaj geldi: "size referans olacak sabit hat sahibinin onay verme süresi azalıyor..."diye. bu nedir dedim müşteri hiz. aradım ve dediler ki, avea 2 gün önce fiyatta güncelleme yaptı. 19 lirayı 40 lira yaptı. siz referans onayı vermediğiniz için siz de 40 tl ödeyeceksiniz. eğer 2 gün önce vermiş olsaydınız bu referansı 19 tl ödeyecektiniz... işin garibi referans olayından da dün haberimiz oldu!

avea fiyatta güncelleme yapma hakkına sahipmişmiş!!!

böyle sahtekar bir operatör daha görmedim ben. 8 yıllık avea kullanıcısıyım, çok kazık yedim aveadan ama böylesini yememiştim...

tanıdığım herkese avea kullanmamalarını telkin edeceğim. siz de eğer kazık yemek ve ailenize, arkadaşlarınıza ahbaplarınıza karşı mahcup olmak istemiyorsanız Avea kullanmayınız...

Olay avea'nın,vodafone'un vs.nin kazıklamasından kaynaklanmıyor. Olayın özü sizin ne taahhütte bulunduğunuzdan haberdar olmamanızda neye imza attığınızdan, haksız olduğunuz durumlarda hangi saçma sebeplerle haklı olmaya çalıştığınızdan kaynaklanıyor. Açıp iki satır kampanya detayını okumaya üşenenler yok şöyle kazıkladılar diyor, yine açıp iki satır mevzuatı okumaya üşenenler müdürüm bana şunu yaptı diyor,aylardır forumda dert yanıp duruyorlar.

Bu arada bahsettiğiniz tarifenin aylık ücreti 39 TL. Fakat 16 Temmuz 2012 ye kadar sabit hattınızı 12 ay kapatmayacağınıza dair taahütte bulunsaydınız ya da bir sabit hat sahibi size referans olsa idi 20 TL indirimle 19 TL ödüyor olacaktınız.

Ek bir bilgi olsun; yaklaşık 10 yıldır Avea kullanıcısıyım. Arada vodafone a gider gelirim. Şu ana kadar dolu dolu tarifeler için 20 TL. den fazla ödemedim. Şimdi de Cepte Bayram Küçük Tarifesini kullanıyorum. Daha öncesinde kazandığım aylık heryöne 400 dk. var ve sms paketi alıyorum.

Yani;

300 dk heryöne(cepte bayram) + 400 dk heryöne(hediye) + 1000 dk sabit hatlar (cepte bayram) + 1000 heryöne 10000 avea içi sms (sms paketi)=
700 dk heryöne + 1000 dk sabit hatlar + 11000 sms = 20 TL ödüyorum.

haklısın bizde de hata var. onlara güvenip sözleşmeyi okumadık. adamlar her an kazıklayabiliriz demişler, fiyatta değişiklik yapabiliriz demişler yani

BBNET
Geri