Avea 3G ::: 5GB 19 TL,8GB 29 TL (Modem Ücretsiz-12 Ay)

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
avea_jet_mobil_modem_internet_kampanyalari.jpg

* Paket aşımlarında MB başına 0,05TL olarak ücretlendirilir.
Veri kullanımlarından abonenin faturasına yansıtılacak en fazla fatura tutarı 99TL'dir.
12 ay sonunda 5GB paket 29TL ile, 8GB paket 39TL ile devam eder.

Bu teklifler kapsamında müşterinin paket ücretinin tamamı ilk faturasına yansıtılır ve ilgili paket içerisindeki kullanım hakları, yalnızca bir sonraki aya devreder. Örneğin müşterinin faturası her ayın 26'sında kesiliyorsa ve müşteri ayın 20'sinde 5GB 19TL paketini aldıysa, ilk ayda çıkacak faturada müşteriye 19TL yansıtılır. Müşteri 19TL'ye 5GB satın almış olur. Ayın 26'sına kadar 5GB'In tamamını kullanmazsa, kalan kullanım hakları yalnızca bir sonraki ayda kullanılmak üzere devreder. Daha sonraki aylara devretmez.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/av ... .cihaz3gli

taraftar_mobilmodem.jpg

http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/ ... t.taraftar

Re: Avea 3G 5GB 19 TL,8GB 29 TL (Modem Ücretsiz-12 Ay)

güzel kampanyaya benziyor..özellikle kalan kotanın bir sonraki aya devretmesi güzelmiş...ancak anlamadığım bir sonraki aya devreder diyor, ama ondan sonrakine devretmez diyor nereden anlayacaklar acaba devrettikleri ayın olduğunu??? 2 ay devredecek 3.ay hiç devir olmayacak şeklinde mi (yani 3 ayda bir devir)düşünülmüş acaba?

Dün sordum avea bayine, 19+5 TL. Yani her ay 5 TL vergi vs ekleniyor faturanıza. Toplam 24 TL oluyor. Vaz geçtim.

phantosos' Alıntı:
Dün sordum avea bayine, 19+5 TL. Yani her ay 5 TL vergi vs ekleniyor faturanıza. Toplam 24 TL oluyor. Vaz geçtim.

çekimi iyiyse yine de iyiymiş bence...ben 57 lira adsl 15 lirada telefon faturası veriyorum..kullandığım internet 5 gb ı geçmiyor hadi 6-8 gb olsun...kampanyadan yararlandığım için çıkamıyorum..

fiyat iyi ben 2yıl 4gb kartalcell kullandım ve nerdeyse 1 yıl fatura ödemedim. Aylık 35 lira olan ödeme bana hep limit aşımından 240,164... şeklinde geldi. İtiraz ettim kabul edilmedi, tekrar itiraz ettim sonunda kabul edildi aylarca fatura ödemeden kullandım çünkü hataları nedeniyle peşin peşin ödemiştim. En sonunda lazım olduğu zaman kullanırım diye konturluya geçirdim ama kurtulmak ne mümkün.Hattı konturluya ocakda geçirdiğimden 1 ay için 12 aylık vergi, telsiz kullanım ücreti vs ile kapatmama rağmen 75 tl ödedim. Bedava yapsa almam bundan sonra.

"seçtiğim Paket alternatifine göre KDV dahil toplam 84 TL olan Cihaz bedelinin 12 (oniki) aylık süre boyunca aylık 7,00- TL’lik taksitler halinde AVEA tarafından tarafıma gönderilecek olan hizmet faturalarında ayrı bir kalem olarak gösterilerek tahsilatına aracılık edilen tutarlar kapsamında tahsil edileceğini;"

verdiği modem bedava değilmi bu ne demek şimdi sözleşmede yazıyor

okanbaris' Alıntı:
"seçtiğim Paket alternatifine göre KDV dahil toplam 84 TL olan Cihaz bedelinin 12 (oniki) aylık süre boyunca aylık 7,00- TL’lik taksitler halinde AVEA tarafından tarafıma gönderilecek olan hizmet faturalarında ayrı bir kalem olarak gösterilerek tahsilatına aracılık edilen tutarlar kapsamında tahsil edileceğini;"

verdiği modem bedava değilmi bu ne demek şimdi sözleşmede yazıyor

evet hocam taahütname de var ücretliymiş...

kartalcell ini kullanıyorum. mesajıda bunla yazıyorum. 5Gb olanını ilk fatura geçen ay geldi. 24 TL. internetten kotanı takip edebiliyorsun. 2 gün öncesine kadar. şehir merkezinde olmamdan dolayı olsa gerek hız çok iyi. özellikle pencere kenarlarında performansı artıyor. taşralarda hiç deneme fırsatım olmadı. son olarak. takımın gol attıkça 100 MB veriyorlar. O da çok tatlı oluyor. bir ayda 10 gol atsa. kotana 1 GB daha ekleniyor.

datased' Alıntı:
kartalcell ini kullanıyorum. mesajıda bunla yazıyorum. 5Gb olanını ilk fatura geçen ay geldi. 24 TL. internetten kotanı takip edebiliyorsun. 2 gün öncesine kadar. şehir merkezinde olmamdan dolayı olsa gerek hız çok iyi. özellikle pencere kenarlarında performansı artıyor. taşralarda hiç deneme fırsatım olmadı. son olarak. takımın gol attıkça 100 MB veriyorlar. O da çok tatlı oluyor. bir ayda 10 gol atsa. kotana 1 GB daha ekleniyor.

bende 6 aralık 2011 de aveanın 5gb kotalı 12 ay tahütlü aylık 24 tl ye fenercell tarifesinden aldım. attığı her resmi maçta 100 mb kota veriyor. internetin hızı süper. eğer aylık 5 gb yetiyorsa kesinlikle alın ama kotayı aşmayın çok pahalı çünkü. telefon faturası filan yok sadece aylık 24 tl. 12 aydan sonra 30 tl olacak. modem ücreti filan içinde 24 ten fazla ödemezsiniz. kota devretme olayı şu şekilde aylık size 5120 mb veriliyor. ayın 26 da fatura kesiliyor kullanılmayan mesela 2000 mb diyelim. yeni kota ile beraber 5120+2000=7120 mb oldu. fatura kesim tarihine kadar geçen aydan gelen 2000 mb kullanmanız gerekiyor çünkü silenecek olan kota bu çünkü. yani 6000 mb kaldı diyelim bunun en fazla 5120 mb devreder geri kalan silinir ve yeni kullanım döneminde en fazla kotanız 5120+5120=10240 mb olur. bu şekilde devam eder gider

her yerde internet var desek aslında şu an elzem değil ama dağda bayırda kaldığımızda kaçınılmaz oluyor değil mi?
paylaşım için sağol

ben 2 aydır kullanıyorum ilk başlarda çekiniyordum ama fatura dedikleri gibi geliyor hızı ve çekim gücüde iyi. ttnet e ödediğimiz faturaları düşününce çok iyi

amman uzak durun derim
bir önceki versiyonda 4gb 29 + 4 vergi 33 gelmesi gereken fatura kotayıda aşmadığım halde 12 ay içersinde 2 ay 45 2 ay 80 son fatura 232 geldi
her seferinde itiraz ettim son faturayı 90 a düşürdüler
12 ay abonelik imzalamasaydım bir dakika durmazdım

son olarak kendi reklamlarındaki gibi
"Aman ha bu meretten uzak durun,alışkanlık yapıyor"

:-1: :-1: :-1:

BBNET
Geri