Autoking hakkında

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar aracımın kaskosu 15 Aralıkda doluyor, 2-3 yerde çizikler var, mini onarım yaptırıyom diyorum,

daha once varmı autoking den böyle bir onarım yaptıran? Tavsiyeler, tecrübeleri alabilirim.

Hocam ben Konya autokingde yaptırdım, mini onarım kapsamında bi kaç yerinde çizik ve taş izi olan ön tamponu komple boyattım, beş kuruşta vermedim. Bir sıkıntı olmadı ben yaptıkları işi beğendim, ancak her yerde aynı olmadıkları söyleniyor. Tavsiyem işi çok aceleye getirtme...

valla istanbul maltepe autoking e 2 arabamda da gittim küçük çizikler ve göçükler için
adamlar çok profesyonel, ben çok memnun kaldım.

ahmetismet' Alıntı:
Hocam ben Konya autokingde yaptırdım, mini onarım kapsamında bi kaç yerinde çizik ve taş izi olan ön tamponu komple boyattım, beş kuruşta vermedim. Bir sıkıntı olmadı ben yaptıkları işi beğendim, ancak her yerde aynı olmadıkları söyleniyor. Tavsiyem işi çok aceleye getirtme...
aynen hocamızın dediği gibi heryerde aynı değiller.
bazı yerlerde ustaya bakar usta işi bilmiyorsa yada toksa sallamasyon yapar bişeyde diyemezsin. olan arabana olur bir daha gitmessin belki ama
zarar ettiğinle kalırsın.

15 inde doluyorsa - 15 inden önce aracı götürmeniz lazım ve de randevuyu genelde 10 gün sonrasına veriyorlar. Bence pazartesi bir götürün arabayı. Ben de 2 kere gittim - fena değil. Kaskonuzun orayla anlaşmasının olup olmadığını da öğrenin - her kasko geçmiyor.

Ben ve arkadaşımda istanbul ikitelliye gittik. Ufak çizikler vardı. Oldukça memnun kaldık.
Sigortan hangi şitketten bilmiyorum ancak daha önce bazı şirketlerde sıkıntılar yaşayanlar vardı. Mini onarımdan sonra hasar kaydı yapıldığını, veya mini onarım kaskodan ücretsiz, ancak bir sonraki sene kasko yaptığın firmayı değiştirirsen mini onarımı hasar kaydı olarak düşüyorlar vb. Özellikle ERGO da bunları duymuştum.

http://forum.donanimhaber.com/m_56334519/tm.htm

egunay' Alıntı:
Ben ve arkadaşımda istanbul ikitelliye gittik. Ufak çizikler vardı. Oldukça memnun kaldık.
Sigortan hangi şitketten bilmiyorum ancak daha önce bazı şirketlerde sıkıntılar yaşayanlar vardı. Mini onarımdan sonra hasar kaydı yapıldığını, veya mini onarım kaskodan ücretsiz, ancak bir sonraki sene kasko yaptığın firmayı değiştirirsen mini onarımı hasar kaydı olarak düşüyorlar vb. Özellikle ERGO da bunları duymuştum.

http://forum.donanimhaber.com/m_56334519/tm.htm

Hocamın dediği doğru, ergo da bu olay var. Şirketi değiştirince hasar kaydı olarak görünüyor.

Arkadaslar bugun sabah hasar tespiti için gittim, pazartesi sabaha gun verdiler, kasko şirketimle anlaşmaları var sıkıntı yok,

zaten sadece ön ve arka tampondaki çizikleri yaptırtcam, kapıda da var ama bi çizik için kapıyı boyatmak istemiyorum ayrıca işçiliklerini de görmek istiyorum,

afyona açılalı daha 1 ay olmuşlar, insallah yazılanlar gibi burdakilerde işi biliyorlardır.

benim kaputu komple çizmişler. tamamen boyanması lazım. autoking e götürücem. mini onarım plus diye birşey varmış. aradaki farkı cebimden versem kasko delinmese olur mu acaba? daha önce yaptıran var mı böyle birşey?

benim kapı boyansa da mini onarıma girdiğini söylediler, kaskom yapı kredi olmasına rağmen. ben mi yanlıs anladım acaba?

aakcakaza' Alıntı:
benim kapı boyansa da mini onarıma girdiğini söylediler, kaskom yapı kredi olmasına rağmen. ben mi yanlıs anladım acaba?

hocam bildiğim kadarıyla 5 cm civarı çizik ve göcükler mini onarıma giriyor. daha büyüklerinde kasko karşılıyor ama hasar kaydı çıkıyor.

http://www.autoking.org/mini_onarim.html

buradan inceleyebilirsiniz. ben de daha önce hiç gitmedim...

sehzade84' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

hocam bildiğim kadarıyla 5 cm civarı çizik ve göcükler mini onarıma giriyor. daha büyüklerinde kasko karşılıyor ama hasar kaydı çıkıyor.

http://www.autoking.org/mini_onarim.html

buradan inceleyebilirsiniz. ben de daha önce hiç gitmedim...

Hocam bana 30 cm ya kadar olan çizikler mini onarım dediler, ilginç, benim aracı yapacaklar bakalım

tekrar gittiğimde de detaylı öğrenirim yine.

4 tane mini onarım hakkınız vardır. MEsala tüm kaputu boyarlar tümünü kullanmış olursunuz. Böyle bir seçenek vermişlerdi bana.

aakcakaza' Alıntı:
Arkadaşlar aracımın kaskosu 15 Aralıkda doluyor, 2-3 yerde çizikler var, mini onarım yaptırıyom diyorum,

daha once varmı autoking den böyle bir onarım yaptıran? Tavsiyeler, tecrübeleri alabilirim.

hocam kaskonda mini onarım teminatı var mı? ona dikkat et

alwaysonline' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

hocam kaskonda mini onarım teminatı var mı? ona dikkat et

Var hocam kaskom delinmiyor yoksa yaptırırmıyım!

Bende Vanda gittim ama hiç memnun kalmadım.. Beş para etmez bir yer fakat başka illerde nasıldır bilemem..

Geçtiğimiz yıllarıda Yaz dönemiydi.
Adana kanal boyundaki AutoKing'e Toyota RAV4'ümü komple boyatmıştım.
Temmuz başında verdiğim araç ağustos sonuna zor çıktı.Onda da sürekli gidip geldim.
İşçilik kötü,bazı noktalar kabarma yaptı.
Özel boya/kaporta yapan daha mütevazi yerlerde gördüğüm boyama işçiliği daha kaliteliydi.
Size tavsiyem resmi kurumların anlaşmalı olduğu oto boya/kaportacılar var,aracınız buralarda yaptırın.
Daha sağlam ,kaliteli işçilik olduğunu düşlünüyorum.

benim aracın kapıda da tornovida çiziği var 2 tane.bende yaza doğru gitmeyi düşünüyordum ama kapıyı komple boyatma taraftarı değilim bu adamların özel malzemeleri varmı yoksa diğer kaportacılar gibi boya işine mi giriyorlar? boyamam yapacaklarsa hiç yaptırmam.

BBNET
Geri