Attığım sitede index dosyasını görmüyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar web sayfasını meb.k12.tr ye attım ama nedense index.hmtl yi görmiyor. sizce neden olabilir mi?

index.html kök dizinine mi yoksa bir başka dizin içine mi attınız

kök dizinine attıysanız sorun olmaz

hocam bütün dosyalar ceylan altında bir klasördeydi. index.html de o klösern içindeydi.

hocam ceylan klasörüne girip ordaki tüm dosyaları seçip kopyalayacak ve kök dizinine yapıştıracaksınız

bu kadar

Hocam FilaZilla progrmaıyla bütün dosyaları attım.Ama yine olmadı.Ayrıca bir sorun daha çıktı.
Benim bilgisayarımda hem internet explorer hem de mozilla firefox vardı .Dreamweaverde de önizleme yaparken hem mozillada açılıyordu.
Sorun ondandır diye mozillayı sildim şimdide sayfalarda kaymalar oldu.Yani ben iframe ile çalıştım.önizleme yaperken anasayfa.html görünmiyor ve hangi link e tıkladımsa sağdaki menülern olduğu bölüm içeriye doğru kayıyor ve orta kısma iframe ile gelen sayfa tam görünmiyor.

Lütfen yardım ettiniz.bir fikriniz varsa. Bu siteyi bir an önce haletmem gerekir.Müdür beni bekliyor..

filezillada index html nin upload olduğuna eminsiniz ve index html yokmu?
Birde size ilginç gelecek ama bende upload sorunu vardı.Tüm FTP yazılımlarında.
meğer modeme yazdığım filtre KELİMEler ilgili ilgisiz "index.html gif jpeg yada mp 3" leri bile yollatmıyordu.Oluşturduğunuz Filtre vs. varsa silin derim

ilksms
Geri