Bilişim Gülseren
Üye
Atak programı kurulu olan okulda görevlendirildim. birkaç tahtada program kendi kendine silinmiş. tekrar kurmak istediğimde dosya erişim engeli veriyor. kurulumu gerçekleştiremedim. çözümünü bilen lütfen yazabilir mi?
hocam sorun kaldırmada değil kurulumda .Bir tahtaya sorunsuz kurdum. bir sonraki denememde program kurulurken hata veriyor sürekliatak kaldırma flashı hazırlayıp, tahtaya "yönetici" hesabında takın, otomatik açılır-kapanır tahta ve kaldırılır. Eğer olmazsa atak sıkıntılı bir program yeni image atmanız gerekir.
aynen Hasari hocamın dediği gibi zipten çıkartıp deneyin ve ayrıca okul bilgileri-şifreyi girip-ayarları kaydettikten sonra kurunhocam sorun kaldırmada değil kurulumda .Bir tahtaya sorunsuz kurdum. bir sonraki denememde program kurulurken hata veriyor sürekli
Tekrar deneyeceğim hocam teşekkür ederim. kanalınıza bakıyorumSıkıştırılmış dosyadan çıkarın öyle deneyin.

teşşekkür ederim hocamaynen Hasari hocamın dediği gibi zipten çıkartıp deneyin ve ayrıca okul bilgileri-şifreyi girip-ayarları kaydettikten sonra kurun
www.bilgisayarbilisim.net