6.999TL fiyatı var, sizce nasıl? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Hangi sitede satılıyor Hocam?6.999TL fiyatı var, sizce nasıl? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
MediaMarkt hocam, önce özellikleri görüp sonra fiyatına bakınca şaşırdım, bu özellikler bu fiyata dedim acaba vergi mi kaldırıldı teknoloji ürünlerindenHangi sitede satılıyor Hocam?
Link verme şansınız var mı? Bu ürün 11bin tl'nin altında yok. Outlet ürünü bile bu fiyata vermez mediamarkt.MediaMarkt hocam, önce özellikleri görüp sonra fiyatına bakınca şaşırdım, bu özellikler bu fiyata dedim acaba vergi mi kaldırıldı teknoloji ürünlerinden![]()
11.499 olarak tekrar satışa sunulmuş. Uygun fiyattan alıp 10 bin tl ye satışa koyanları gördümLink
Tükenmiş hocam maalesef, outlet değil, sıfır ürün, ben de görünce çok şaşırmıştım bence bu fiyata resmen bedava.
evet sarı siteden ilan verenler var. tam kullanım amaçlı iyi bir fiyata güzel bir bilgisayar olurdu yakalayabilseydikEvet 11.5K'dan yeniden satışa çıkmış ama çok çok uygundu gerçekten de, umarım sıkıntı çıkartmaz.
Sarı sitede mi satıyorlar hocam?
7K'dan al 10K'dan sat ne güzel mis valla, oturduğun yerden 3K kazan.
İhtiyacınız var mıydı sizinde hocam, eğer başka bir indirim olursa size haber veririm.evet sarı siteden ilan verenler var. tam kullanım amaçlı iyi bir fiyata güzel bir bilgisayar olurdu yakalayabilseydik