ASUS UN YAPTIĞINI GÖR VE ASUSTAN UZAK DUR.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kripto83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kripto83

Site Gezgini
ASUS X61GX LAPTOBUMUN GARANTİSİNİN DOLMASINA YAKLAŞIK 10 AY KALA TOUCHBATH İN SAĞINDA KASADA HİÇ BİR ŞEKİLDE VURMA DARBE YADA BENZERİ DURUMA MARUZ KALMADAN BİR ÇATLAK OLUŞTU. VATAN BİLGİSAYARDAN ALMIŞTIM VE GARANTİEY GÖNDERDİM. ARAN BİR HAFTA GEÇTİ MESAJ ATTILAR 170 LİRA FATURA BELİ ÇIKTI ONAYLIYORMUSUNUZ DİYE. ARAYIP SEBEBİNİ SORDUĞUMDA GARANTİ KAPSAMINA GİRMİYOR DEDİLER. DURDUK YERDE KENDİSİ OLUŞTU DİYORUM HİÇ BİR YORUM YAPAMIYOR TELEFONDAKİ... SONUÇ OLARAK HİÇ BİR ŞEKİLDE BANA YARDIMCI OLMADILAR VE YAPMADDILAR BİLGİSAYARI. BU GÜNE KADARDA HEP ASUS TAVSİYE EDERDİM SORDUM ADAMLARA BANA BUNU YAPTINIZ TAVSİYE ETTİĞİM İNSANLARADAMI AYNISINI YAPTINIZ. SÖZÜN ÖZÜ ASUS A YAZIKLAR OLSUN ARKADAŞLAR TAVSİYEM KESİNLİKLE UZAK DURUN ASUSTAN .

not: TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM ÇATLAK KENDİLİĞİNDEN OLUŞRU ÜSTELİK VURMA DARBE OLSA KÖŞEDE OLUR ÇATLAK KASININ TAM ORTASINDA. SIRAN BİR VATANDAŞ BİLE ANLAR ONUN KULLANICI HATASI OLMADIĞI.

BİRDE BU KONUDA NE YAPABİLİRİM TAVSİYELERİNİZ NEDİR.

f3 serilerinde de bu sorun var hep benim bilgisayarı garanti kapsamında yapmışlardı ama yine aynı yerden çatladı yaptırsanda nafile hocam...

Benim de ekranın birleştiği yerden çatlamıştı kendiliğinden.f3 serisi benim de.garanti kapsamında yaptılar.bu serilerde çok yaşanmış araştırmıştım netten.Şikayetvar sitesine yazacaktım ben garanti kapsamına almasalardı.1 ay kalmıştı dolmasına da garantinin.

arkadaşlar bu konu forumda defalarca tartışıldı f3 serisinde böyle bi sorun var,ve marka olarak keşke sorun çıkarmasalar bu konuda..ama bunun dışında Asus laptoplardan çok üstün performanslar gördüm,hakkını vermek lazım..çözüm olarak vatan bilgisayarı aradan çıkarmanızı öneririm,İstanbul Asus laptop servisi bana çok yardımcı olmuştu,orayla irtibata geçmeniz size yarar saglayabilir.

kripto83' Alıntı:
ASUS X61GX LAPTOBUMUN GARANTİSİNİN DOLMASINA YAKLAŞIK 10 AY KALA TOUCHBATH İN SAĞINDA KASADA HİÇ BİR ŞEKİLDE VURMA DARBE YADA BENZERİ DURUMA MARUZ KALMADAN BİR ÇATLAK OLUŞTU. VATAN BİLGİSAYARDAN ALMIŞTIM VE GARANTİEY GÖNDERDİM. ARAN BİR HAFTA GEÇTİ MESAJ ATTILAR 170 LİRA FATURA BELİ ÇIKTI ONAYLIYORMUSUNUZ DİYE. ARAYIP SEBEBİNİ SORDUĞUMDA GARANTİ KAPSAMINA GİRMİYOR DEDİLER. DURDUK YERDE KENDİSİ OLUŞTU DİYORUM HİÇ BİR YORUM YAPAMIYOR TELEFONDAKİ... SONUÇ OLARAK HİÇ BİR ŞEKİLDE BANA YARDIMCI OLMADILAR VE YAPMADDILAR BİLGİSAYARI. BU GÜNE KADARDA HEP ASUS TAVSİYE EDERDİM SORDUM ADAMLARA BANA BUNU YAPTINIZ TAVSİYE ETTİĞİM İNSANLARADAMI AYNISINI YAPTINIZ. SÖZÜN ÖZÜ ASUS A YAZIKLAR OLSUN ARKADAŞLAR TAVSİYEM KESİNLİKLE UZAK DURUN ASUSTAN .

not: TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM ÇATLAK KENDİLİĞİNDEN OLUŞRU ÜSTELİK VURMA DARBE OLSA KÖŞEDE OLUR ÇATLAK KASININ TAM ORTASINDA. SIRAN BİR VATANDAŞ BİLE ANLAR ONUN KULLANICI HATASI OLMADIĞI.

Sevgili Kardeşim Asus notebookları biz ithal etmiyor ve servisini vermiyoruz ama gönlüm buna da razı olmadı. Siz o makinayi bize getirin veya ulaştırın. Ama mutlaka servisi telefon ile arayıp haber verin ve üzerine de "Niyazi SARAL'a gidecek," diye yazın. Ben hallederim.

Niyazi Bey duruma el koymuş ama tüketici derneklerine başvurabilirsiniz onlar sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

Niyazi SARAL' Alıntı:
kripto83' Alıntı:

Sevgili Kardeşim Asus notebookları biz ithal etmiyor ve servisini vermiyoruz ama gönlüm buna da razı olmadı. Siz o makinayi bize getirin veya ulaştırın. Ama mutlaka servisi telefon ile arayıp haber verin ve üzerine de "Niyazi SARAL'a gidecek," diye yazın. Ben hallederim.

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Hocam şu Asus Laptopların distrübütörlüğünü de alın da bitsin milletin çilesi. :)

Tek sorunu bu olsun.Sistem olarak şahane çalışıyor ve arıza çıkartmıyor.Ekran kartının yanmasından, ram inin gitmesinden vs. se varsın kapağı çatlasın.Yine de ASUS derim ben.

Asus Notebook kullanmadım fakat kullananlardan sürekli şikayet duyuyorum. Notebook olarak yapabilecieğim yorum bu fakat Masaüstü derseniz orada konuşabilirim. Yıllardır Asus bileşenleri kullanırım ve sorunla karşılaşmadım üstüne iyi bir sistem tavsiyesi isteyenlere sürekli asus bileşenlerinden oluşmuş sistem tavsiye ederim ve onlar da memnun kaldılar. Asus Bileşen olartak çok kaliteli.

Örneğin kaç yıldır kullandığım şu an ki sistemimde

1. Asus Kasa (Asus Power)
2. Asus Anakart
3. Asus Ekran Kartı

bulunuyor sıfır sorun

daha önce benim başımada gelmişti.. eski laptopda kendiliğinden çatlama oldu . sonrada durup dururken anakart arızası verdi... bundan sonra asusa tövbe

Niyazi Hocam İlginize çok teşekkür ederim, samimiyetimi asus yetkillilerine olmasada birilerine anlatabildiğimi görmek beni çok mutlu etti. PM attım cevabınızı bekliyorum.

aynen benim pc de de çatlak var ve bunun yanında aynı marka ve model kullanan iki arkadsımın daha pcleri çatladı durduk yere f3 serisi üçümüzün de . kısacası ben de tavsiye etmiyorum asusu

Kasa tasarımında kullanılan malzemenin zamanla gevremesi ve çatlaması sonucu oluşuyor bu sorunlar .Aslında direk Asus un ürettiği bir malzemeden dolayı olmuyor ama tabi ki Asus gibi bir firmanın burda kullanacağı plastiğin mühendisliğinde de dikkatli davranması gerekirdi.Ben yıllardır Asus anakart ,ekran kartı PSU kullanırım ve aldırırım .Gayet başarılı ve kaliteli ürünlerdir.Üstelik Çizgi elektronik gibi bir teknik servis varken bu ürünler gözü kapalı alınır.
Ama Laptop ta işler daha ayrıntılı ve sıkıntılı.Özellikle teknik servisi biraz daha yorar insanı.Yukardaki gibi sorunlarla boğuşmak baya bi mesai gerektirir.Sanırım Niyazi hocam bunun için girmiyor dizüstü işine.
Ama arkadaşlarında dediği gibi eğer çizgi bu işin içine girerse Asusu tercih ederiz ve ettiririz.

Daha önce hiç böyle çatlama olayı duymamıştım. İlginç. Ben Samsung kullanıyorum ve de memnunum.

BBNET
Geri