asus bilgisayarımın klavye sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dheos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dheos

Site Gezgini
arkadaşlar asus bilgisayarımın s, 5,6 ve caps lock tuşları çalışmıyor neler yapabilirim? teşekkür ederim.

hocam ben de dell inspiron marka laptop vardı. Klavyenin üzeri çay döküldü. bi süre bakakaldım. Yalnız sistem normal çalışmaya devam etti. sonra temizledim bir havlu yardımıyla, öyleki bilgisayarı sağa sola yatırınca bile hala çay çıkıyordu, tiryakiymiş bizimki :lol: açtım kapadım iki tuş da sorun yaşadım. Hikaye uzun ama sizi bunaltmayım, tekrar tekrar temizledim, makine ile çektirdim hatta tuşun birini yuttu, ama takması sökmesi düşündüğümden daha basitti, fakat hala tuşun biri takılı kalıyor ve biri de hiç işlemiyordu son çare olarak laptopu buzdolabına koydum bir sürü bekledim ve düzeldi. saçma gelebilir ama bende işe yaradı.

Garantisi bitmişse klavyeyi söküp bakabilirsiniz. Düzeltilebilir durumdaysa düzeltirsiniz olmadı aynı marka model klavye satın alırsınız. Sıfırı 100 dolar civarındadır çıkma bulmanız daha uygun olur.

Benim samsung labtopumun tuş tırnakları kırılmıştı googlede aratmıştım. o tuşları tek tek almıştım tanesine 5 tl demişti bir kişi 3 tuş tırnaklarıyla beraber 15 liraya malolmuştu hala da yedek tuş var elimde :)

Notbook klavyesini sökmek zor değil googlede aratın resimli anlatımlar vardır. Ben artık rahatlıkla söküp takabiliyorum labtopumu komple.

BBNET
Geri