share_' Alıntı:yps plastik, aldım kullanıyorum. 10 numara. firma denizlide, kargo ile gönderiyorlar. firma sahibi çok ilgili
http://www.ypsplast.com.tr/opel.html
erkna' Alıntı:Sonuçta hepsi plastik ama çok sert olduğunda çıkartmak dert oluyormuş, birde bazılarında sağında solunda boşluk kalıyormuş. Sonuçta bu boşluklardan alta su geçtiğinde havuzun bir anlamı kalmayacak. Bulunduğum yerdeki parçacılarda bulunmadığı ve gelecek ürünün bagaja tam oturacağına garanti veremedikleri için internetten denemeden almak zorundayım. Aldığım ürünün sertliğinden ziyade tam olarak bagaja oturması aradığım özellikBirde koku yapmaması :mrgreen:
share_' Alıntı:yps plastik, aldım kullanıyorum. 10 numara. firma denizlide, kargo ile gönderiyorlar. firma sahibi çok ilgili
http://www.ypsplast.com.tr/opel.html
erkna' Alıntı:Hocam varsayki bagaja birşey koydun oda döküldü sızdırdı. Döşemeye işlediğinde koku yapar vs vs... Ama havuz alırsan rahat rahat istediğini koy. Sıvı madde havuzun dışına taşmadığı sürece temizlemek çooook kolay :roll:
Ben yps plastik firmasından sipariş vermiştim. 2 günde ulaştırdılar sağolsunlar. Bugün yerleştirdim araca gayet kullanışlı birşeye benziyor. Uzun vadede sorun çıkartırmı bilemiyorum ama ilk izlenimlerim gayet iyi...![]()
erkna' Alıntı:Ortada koccamaaaan ASTRA yazıyor :lol:![]()
irfanyekta' Alıntı:peki tüplü arabaya göre ayarlı mı alanı. yani tüm bagaja mı yoksa belli bir kısmamı
irfanyekta' Alıntı:anladım. tüplüye göre yapmazlar mı acaba?
erkna' Alıntı:Hocam varsayki bagaja birşey koydun oda döküldü sızdırdı. Döşemeye işlediğinde koku yapar vs vs... Ama havuz alırsan rahat rahat istediğini koy. Sıvı madde havuzun dışına taşmadığı sürece temizlemek çooook kolay :roll:
Ben yps plastik firmasından sipariş vermiştim. 2 günde ulaştırdılar sağolsunlar. Bugün yerleştirdim araca gayet kullanışlı birşeye benziyor. Uzun vadede sorun çıkartırmı bilemiyorum ama ilk izlenimlerim gayet iyi...![]()
erkna' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:erkna' Alıntı:
hocam gerçekten güzelmiş ama ben sanırım SHARE hocanınkinden yaptıracam![]()