ASTRA HB BAGAJ HAVUZU ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erkna

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ASTRA HB bagaj havuzu marka model tavsiyesi olan var mı ?
Biraz araştırdım kimisi malzeme sert kimisi kaliteli değil demiş...
Bende kullanıcıları varsa net cevaplar alayım dedim...

Var mı önerebileceğiniz bir marka ?

Astra classic sedan araca almıştım hepsiburada dan. automix idi yanılmıyorsam markası - fena değil,sert te değildi.

Sonuçta çok ta farketmez diye düşünüyorum - altı üstü plastik zaten hepsi, çok takılmamak lazım.

Ancak bagaj havuzu çok kullanışlı bir şey - tavsiye ederim.

Sonuçta hepsi plastik ama çok sert olduğunda çıkartmak dert oluyormuş, birde bazılarında sağında solunda boşluk kalıyormuş. Sonuçta bu boşluklardan alta su geçtiğinde havuzun bir anlamı kalmayacak. Bulunduğum yerdeki parçacılarda bulunmadığı ve gelecek ürünün bagaja tam oturacağına garanti veremedikleri için internetten denemeden almak zorundayım. Aldığım ürünün sertliğinden ziyade tam olarak bagaja oturması aradığım özellik :) Birde koku yapmaması :mrgreen:

erkna' Alıntı:
Sonuçta hepsi plastik ama çok sert olduğunda çıkartmak dert oluyormuş, birde bazılarında sağında solunda boşluk kalıyormuş. Sonuçta bu boşluklardan alta su geçtiğinde havuzun bir anlamı kalmayacak. Bulunduğum yerdeki parçacılarda bulunmadığı ve gelecek ürünün bagaja tam oturacağına garanti veremedikleri için internetten denemeden almak zorundayım. Aldığım ürünün sertliğinden ziyade tam olarak bagaja oturması aradığım özellik :) Birde koku yapmaması :mrgreen:

benim verdiğim linkteki ürün;
yumuşak ve esnek;
her araç için özel üretim,cuk oturur;
koku hiç yapmadı, ne yaz ne kış.

oziie ve share_ İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Bu dakikadan sonra bana düşen firmayı arayıp sipariş vermek :) :+1:

bu bagaj havuzları gerçekten kullanışlı mı yoksa extradan arabaya alınırsa ii olur tarzı bişey mi?

Hocam varsayki bagaja birşey koydun oda döküldü sızdırdı. Döşemeye işlediğinde koku yapar vs vs... Ama havuz alırsan rahat rahat istediğini koy. Sıvı madde havuzun dışına taşmadığı sürece temizlemek çooook kolay :roll:

Ben yps plastik firmasından sipariş vermiştim. 2 günde ulaştırdılar sağolsunlar. Bugün yerleştirdim araca gayet kullanışlı birşeye benziyor. Uzun vadede sorun çıkartırmı bilemiyorum ama ilk izlenimlerim gayet iyi... :)

kullanışlı, bagaja su bile dökülse havuzun içinde kalıyor, altını kirletmiyor. pazar arabasını, çocuk arabasını kirli bile olsa koyabilirsin. temizlemek çok kolay.

erkna' Alıntı:
Hocam varsayki bagaja birşey koydun oda döküldü sızdırdı. Döşemeye işlediğinde koku yapar vs vs... Ama havuz alırsan rahat rahat istediğini koy. Sıvı madde havuzun dışına taşmadığı sürece temizlemek çooook kolay :roll:

Ben yps plastik firmasından sipariş vermiştim. 2 günde ulaştırdılar sağolsunlar. Bugün yerleştirdim araca gayet kullanışlı birşeye benziyor. Uzun vadede sorun çıkartırmı bilemiyorum ama ilk izlenimlerim gayet iyi... :)

aldın demek, hayırlı uğurlu olsun. astra diye baskı yapmışlarmıydı üzerine?

Ortada koccamaaaan ASTRA yazıyor :lol: :D

Unutmadan share_ teşekkür ederim :)

erkna' Alıntı:
Ortada koccamaaaan ASTRA yazıyor :lol: :D

aslında istenirse adını, plakanı bile yazdırabilirsin. bu firma kalıbı pc üzerinde tasarlayıp, plastiği kalıba döküyor. bende aldıktan sonra aklıma geldi. focus yazıyor bende de.

Bence ismini yazdırmak iyi olmaz. İsmimin üzerine kirli malzemeleri koymak istemem :P

irfanyekta' Alıntı:
peki tüplü arabaya göre ayarlı mı alanı. yani tüm bagaja mı yoksa belli bir kısmamı

arabanın orjinalini düşün, tüp koymadığını, orjinal halinin tümünü, her girintisi-çıkıntısıyla kapatır.sanırım sizde silindir depo var, ayaklı. ayaklardan dolayı tam oturmaz eğer böyle ise.

irfanyekta' Alıntı:
anladım. tüplüye göre yapmazlar mı acaba?

firma sahibi ilgili birisi, yüceldi yanılmıyorsam adı. arayın görüşün. aracın fotolarını isteyebilir belki kalıbı ayarlamak için.

erkna' Alıntı:

bu konuya en kısa zamanda eğilecem :idea:

Bagaj havuzunu bilmiyordum burada öğrendim ama çok kullanışlı duruyor. Araba alınca kesinlinkle alacağım.

buda benimkisinin görüntüsü, bagaj havuzu :)

Ekli dosyalar

• post.jpg
    post.jpg
    28.4 KB · Görüntüleme: 477
BBNET
Geri