A
Anonymous
Misafir
http://www.opel.com.tr/opel-serisi/sati ... eller.html
sizce nasıldır arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum
sizce nasıldır arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum
ozcanikli' Alıntı:bende deli gibi bu araçtan almak istiyorum ama şu bir gerçekki
bu araçlara tüp uyumu yakalamak cok zor.
40 50 bin km de masraf acıyor
bu benim yorumum değil opelde çalışan formanin ve servis müdürünün beyanıdır.
opel araçlarda en uyumlu tüp 2008 öncesi motorlarmış.
benzinle binecekseniz cok güzeldir.
alana hayırlı olsun
2012 model astra clasic 3'lerde lpg uyumunda sıkıntı olur diyorlar? A16XER motor. sorun olur mu sizce?erhnhtms' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:bende deli gibi bu araçtan almak istiyorum ama şu bir gerçekki
alana hayırlı olsun
sn hocam tam tersi özellikle 2004-2007 arası twinport diye geçenlerden tüpte sorun yaşamayanlar neredeyse yok gibi en sorunsuzları 2004 e kadar kullanılan 1.6 16v ecotech ama 2007 den beri kullanılan 115lik motorda sorun yok lpg de
Rüzgara Karşı'' Alıntı:2012 model astra clasic 3'lerde lpg uyumunda sıkıntı olur diyorlar? A16XER motor. sorun olur mu sizce?erhnhtms' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:bende deli gibi bu araçtan almak istiyorum ama şu bir gerçekki
alana hayırlı olsun
sn hocam tam tersi özellikle 2004-2007 arası twinport diye geçenlerden tüpte sorun yaşamayanlar neredeyse yok gibi en sorunsuzları 2004 e kadar kullanılan 1.6 16v ecotech ama 2007 den beri kullanılan 115lik motorda sorun yok lpg de
opel bayinin garantili lpg taktığını ilk defa duydum. benim karşılaştıklarım takmıyor... hatta satış şefi önermiyoruz demişti.erhnhtms' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:2012 model astra clasic 3'lerde lpg uyumunda sıkıntı olur diyorlar? A16XER motor. sorun olur mu sizce?erhnhtms' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:bende deli gibi bu araçtan almak istiyorum ama şu bir gerçekki
alana hayırlı olsun
öyle olsaydı yetkili servisler garantiyi bozmadan takmazlardı arkadaşlarım aldı bu ay içinde 0 km classiz sedan garantili olarak yetkili servis montaj yaptı
ilkayla' Alıntı:Evet hocam haklı. 2005 twinport kullanıcısıyım Brc marka tüp takılı. İlk başlarda sıkıntı yoktu ama daha sora arıza lambası yaktı kronik olarak. Opellerin genelinde bu arızaya rastlandığı söyleniyor Sorun bilinemiyor bilen varsa sevinirim![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:opel bayinin garantili lpg taktığını ilk defa duydum. benim karşılaştıklarım takmıyor... hatta satış şefi önermiyoruz demişti.erhnhtms' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:2012 model astra clasic 3'lerde lpg uyumunda sıkıntı olur diyorlar? A16XER motor. sorun olur mu sizce?erhnhtms' Alıntı:ozcanikli' Alıntı:bende deli gibi bu araçtan almak istiyorum ama şu bir gerçekki
alana hayırlı olsun
öyle olsaydı yetkili servisler garantiyi bozmadan takmazlardı arkadaşlarım aldı bu ay içinde 0 km classiz sedan garantili olarak yetkili servis montaj yaptı
erhnhtms' Alıntı:ilkayla' Alıntı:Evet hocam haklı. 2005 twinport kullanıcısıyım Brc marka tüp takılı. İlk başlarda sıkıntı yoktu ama daha sora arıza lambası yaktı kronik olarak. Opellerin genelinde bu arızaya rastlandığı söyleniyor Sorun bilinemiyor bilen varsa sevinirim![]()
aynı model twinport arkadaşımda var denemediği kalmadı en son yarım rektefiye oldu motor harcayacağın 2-3 milyarı yapabiliyorsan aracını satıp üstüne koy aracının 2007 ve sonrası 115lik almaya çalış hocam
ozcanikli' Alıntı:hocam içerdeki satıcı garanti veriyor
servis elemanı sorunları sıkıntıları anlatıyor
artık tüp firmaları opel için garantiyi kaldırdılar.
yeni astra alıpta tüp taktırana geçmiş olsun
sibopları artık magnezyum üretildiği için yüksek ısıdan 10 bin km ye kalmadan eriyip motorunda büyük sorunlar cıkartıyor.
isterseniz 1.4 isterseniz 1.6 alın ne alırsanız alın sorunları büyük
bende almayı cok düşündüm ama tüpsiz binemeyeceğim için almadım.
tüp opel için kesin ve kesin büyük dert acacaktır.yeni kasa ve 2008 sonrası için
ilkayla' Alıntı:erhnhtms' Alıntı:ilkayla' Alıntı:Evet hocam haklı. 2005 twinport kullanıcısıyım Brc marka tüp takılı. İlk başlarda sıkıntı yoktu ama daha sora arıza lambası yaktı kronik olarak. Opellerin genelinde bu arızaya rastlandığı söyleniyor Sorun bilinemiyor bilen varsa sevinirim![]()
aynı model twinport arkadaşımda var denemediği kalmadı en son yarım rektefiye oldu motor harcayacağın 2-3 milyarı yapabiliyorsan aracını satıp üstüne koy aracının 2007 ve sonrası 115lik almaya çalış hocam
Hocam bendeki problem araca bir sorun olarak dönmüyor. Fakir karışım olarak algılıyor gaz basıncını ve arıza lambasını yakıyor.
ilkayla' Alıntı:Evet hocam haklı. 2005 twinport kullanıcısıyım Brc marka tüp takılı. İlk başlarda sıkıntı yoktu ama daha sora arıza lambası yaktı kronik olarak. Opellerin genelinde bu arızaya rastlandığı söyleniyor Sorun bilinemiyor bilen varsa sevinirim![]()
bu yorumu birçok kişiden duydum... mantıklı geliyor... ama 10.000 km. gibi kısa bir mesafede bu hatayı vermesi şüpheli. 50.000 km'yi bile bulmamış. ayrıca çelik olanlarıyla değiştirilse sorun çözülür sanırım.ozcanikli' Alıntı:sibopların magnezyum olmasından kaynaklı arıza olduğukesinleşti hocam
siz ya takip etmiyorsunuz yada başka bir neden olsa gerek
magnezyum siboplar celiğe göre dayanıksız ve kısa zamanda arıza veriyor
yüksek ısıda eriyip gidiyor.