Astra 2001 Elegance 1.6 20 bin TL?

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Opel Astra 2001 Astra Elegance

130.000 KM
Gümüş gri.
Sedan.
Atiker sıralı simit tüplü , yeni takılmış ve ruhsata işli.
Ağır bakımları yapılmış durumda.
2 lastik orta.
2 lastik biraz zayıf.

Sol iki kapı boyalı.
Kaput değişmiş.

20.000 TL.

Bu araba için ne dersiniz?

hocam 11-12 senelik araba ben şahsen kendim bakmam;araba ne kadar da temiz olsa kazasız olsa 6-7 senelikten daha eski arabalara bakma derim.Sedan sanıyorum?? sedan pek ilgi alanıma girmiyor ama illa ki daha iyi bişeyler yakalarsın..

kapı boyası önemli değil
Kaput neden değişmiş bu önmli işte
18-18500 eder piyasası bu
sedan ise hb is 1000 tl aşağı

Aynjı fiyata çok daha yüksek model daha iyi özelliklerde Lacetti öneririm.
Motorları aynı ikisinide GM üretiyor. Eğer çok sürat yapan biri değilseniz aile için o fiyata 2005-2006 model klimalı abs li 4 teker disk fren (opelde arkalda kampana) 2 yada 4 hava yastıklı l, daha geniş ve ferah Lacetti sedan alabilirsiniz.

Boyası değişini olmayan km 130.000-150.000 arası ne kadara gidiyor 1.6 Elegancelar (tüplüler).

hocam o fiyata yine 99-2001 model aralığında taş gibi golfler var astraya verilmez o para :-1:

2001 modele fazla fiyat. ayrıca kaput değişmiş ise ciddi bir sıkıntı olabilir. 20 bin tl ye daha üst model araba alabilirsiniz.

etmaz o fiyat hocam. o paraya daha temizleri var. kaput zaten değişmiş 17 ye verirse al

vectra 2001 elegance 1.6 ya 19 000 istiyorlar.
bu parası çok diyenler daha düşük fiyatlı arabamı var piyasada varsa bizde alalım.

ergun833' Alıntı:
vectra 2001 elegance 1.6 ya 19 000 istiyorlar.
bu parası çok diyenler daha düşük fiyatlı arabamı var piyasada varsa bizde alalım.

tabi 12 - 13 senelik arabalara halen 19 - 20-21 veren çıkarsa o fiyatlara alıcı buluyorsa daha fazlasını da ister...

pahalı diyen arkadaşlar link verirseniz daha güzel olur.
sadece kaput değişmişse aracın içinde bir oynama yoksa kapılarında direklerde oynama yoksa fiyat çok pahalı değil lastik fiyatını düşürüp alınabilir.

bende 2006 opel astra twinport var satacam bi ara forumda link vermiştim yaklaşık 1 sene önce o zaman kısmet olmadı satmaktaktan vazgeçmiştim düşünürsen bende verebilirim fiyat 22.500 verecem km: 102000 2-3 parça boyalı büyük kazası yok.. içlerde boya yok boyalar sadece dış. değişen bagaj kapağı .. daha ilana çıakrtmadım vaktim olmuyor ama eski resim koyayım düşünürseniz.

Ekli dosyalar

• K.JPG
    K.JPG
    81.3 KB · Görüntüleme: 1,123
arkadaşlar piyasadan haberiniz yok heralde.araba fiyatları uçmuş durumda.ayrıca 20 bine 99 model temiz bir golf alamazsınız.çok acil durumda satan birisi yoksa tabi.bu anlamda 19 civarı alınabilir.bir arkadaşım en boş modeli 98 astrayı 18 bine zor aldı.3 ay araba baktık.bu anlamda pahalı denemez...

Arkadaşım 2 gün önce Antalya'dan 19.000 TL ye 2000 model astra aldı. Kilometre 66000 de daha. 2 yıl garajda kalmış araç lastik, triger, akü vs derken 1.000 TL harcandı sırada lpg işi var. Aracı bir tanıdıkları vasıtasıyla sahibinden aldılar. Şu an 21.000 TL veren varmış kısacası araç piyasası kısmet işi biraz.

Astra hblerde 350 lt bagaj var. Tercih sebebim biraz genis bagaj olmasi yonunde.

Duz vites onceliklidir.

Yakit olarak benzinli olabilir veya yeni takilmis lpgli olabilir.

Bu fiyat araliginda temiz dizel biraz zor gibi. 150 bini gecmis dizeller dusunduruyor haliyle.

Bakımı düzgün yapıldığı takdire dizel motor daha uzun ömürlüdür. Tabi güvenip bildiğiniz bir aracı almanız daha iyi olacaktır.

arkadaşım arabanın kaputu neden değişmiş önemli bir sorun yoksa alabileceğiniz bu fiyata en güzel arabalardan biri bende 99 cd hb vardı 2 sene bindim çok mutlu idim yakıtı dayanıklılığı mükemmeldi arkadaşta var okulda 2001 elegance suan satmaya kalksın hemen almayı düşünüyorum .......

BBNET
Geri