Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asteğmen çıkarsa işimize geri dönüp aralıkta gidilecekmiş askere.askerlik şubesinde arkadaşa öyle demişler. olabilirmi böyle bişey asteg fazlalığından dolayı
böyle şey olur mu ya? İlişikleri kesiyoruz neye göre tekrar başlatıcaz kendimizi. Asteğ lerin fazla olmasına neden olanlar da kendileri. 25 günlük heyet raporunu hangi doktor verir allah aşkına...
ÖLYE BİR DURUM OLUŞACAĞINA İNANMIYORUM. KOMİK DEĞİL Mİ SİZCE. EĞERKİ ASTEĞ FAZLALIĞI DİYE DE BİŞEY DÜŞÜNMÜYORUM. O ZAMAN ER OLARAK ÇIKAR ZATEN ASTEĞ DİYE ÇIKMAZ. YETERİNCE ASTEĞ ALIRLAR DİĞERLERİNİ ER OLARAK YAPTIRIRLAR FİKRİMCE...
bence 1,2,3 ağustos döneminde sınava girmeyip son günlerde 25 Ağustos'a doğru girenlerde böyle bir uygulama olabilir. Onun dışında imkansız gibi ama yine de kesin konuşamıyorum..
Askeriyeye girdiğiniz ilk anda mantık zaten dışarda kalıyor...Babamdan biliyorum yani...Adama inanmadım ilk askere gittiğimde bu adam 20 sene nasıl sabretmiş dedim...Mantık yok gerçekten askeriyede... :lol: :lol: :lol: :lol: