asp net web tanımlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

afilli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
visual web 2010 da ilk web tanımalama yaparken ilk açılışta default ayarlarından kendiliğinden gelen açılan dosyaların hangilerini silmem gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    50.3 KB · Görüntüleme: 1,113
Hocam defaultla işiniz yok ise ASP.NET Empty Web Site yi seçip açarsanız boş bir proje açmış olursunuz. Boş projeye istediğinizi eklersiniz işinizi halledersiniz. Yani silme yapmanıza gerek yok. Yoksa ben mi yanlış anladım.

afilli' Alıntı:
visual web 2010 da ilk web tanımalama yaparken ilk açılışta default ayarlarından kendiliğinden gelen açılan dosyaların hangilerini silmem gerekiyor.

yeni bir proje oluştururken direk boş proje açın olsun bitsin empty olanı

afilli' Alıntı:

yoksa style sil default sil about sil sitemaster sil tekrar kendin oluştur ama cok sacma baştan boş bir site oluştur direk empty web site

sukrugaya' Alıntı:
afilli' Alıntı:

yoksa style sil default sil about sil sitemaster sil tekrar kendin oluştur ama cok sacma baştan boş bir site oluştur direk empty web site
sayın hocam
boş site oluşturdum.sadece "web.config" dosyası geldi.bunun kalması gerekiyor biliyorum.
sizin dersinizde;
Propertities ve References dosyalarını anlamadım.dersi sorunsuz devam ettirebilmem için baştan eksik başlamak istemiyorum.
ben Developer 2010 Ex.kurdum bundan fark edermi.
yine başka bir derste ;
App_Data ve asp_client dosyaları gördüm.bunları anlamadım.
vaktiniz olursa yardımcı olabilireseniz çok sevinirim
iyi çalışamalr

afilli' Alıntı:
sukrugaya' Alıntı:
afilli' Alıntı:

sayın hocam
boş site oluşturdum.sadece "web.config" dosyası geldi.bunun kalması gerekiyor biliyorum.
sizin dersinizde;
Propertities ve References dosyalarını anlamadım.dersi sorunsuz devam ettirebilmem için baştan eksik başlamak istemiyorum.
ben Developer 2010 Ex.kurdum bundan fark edermi.
yine başka bir derste ;
App_Data ve asp_client dosyaları gördüm.bunları anlamadım.
vaktiniz olursa yardımcı olabilireseniz çok sevinirim
iyi çalışamalr
-------------------------

referanslar bolumunde kutuphaneler var. projeye sonradan editor falan ekleyeceğin zaman lazım olacak dll ekleyeceksin gibi. mesela app data adı üstünde veritabanı eklersin ornegin accsess gibi. bos empty web site actgnda properties references web config otomatik olarak geliyor.

BBNET
Geri