ASP.NET Tasarım

Kodla Büyü

Kronos33

Aktif Üye
Merhabalar,

ASP.NET'te uygulamalar geliştirebiliyorum. Fakat tasarımda aciz kalıyorum. Güzel tasarımlar çıkaramıyorum. ASP.NET'te örneğin bir dinamik site uygulaması geliştiriyorum diyelim. Tasarımın güzel olması benim için çok önemli fakat nasıl ve nerden başlayacağımı bir türlü çözemiyorum. Fireworks mü, Photoshop mu, Dreamweaver mi? Şaşırıp kalıyorum! :? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

hocam program size kalmış. grafik arayüzü photoshop ta tasarlayıp visual web developper yada studio da bu tasarımları kullanabilirsiniz.

www.sehitmustafaozenioo.k12.tr

bu da dinamik site. ve photosop +flash+visual studio2010+ajax+jquery
umarım ilham verir

Sayın Akyıldız hocam ben de uygulamalarımı MS Visual Studio 2010 ortamında geliştiriyorum. Geçenlerde Photoshop ile tasarım yapmaya kalkıştım, elime yüzüme bulaştırdım :( Visual Studio ortamına tasarımı aktardığım zaman grafikler sağa sola kaydı düzeltemedim! Bu sorunlarda araya CSS'mi devreye giriyo, yoksa Dreamweaver da ayarlamak mı gerekiyor ? Bu adımları iyice kavramam gerekiyor.

Teşekkürler hocam. Arkadaşlar da Artisteer'i önerdi tasarımlar için. Bir de onu deneyeceğim.

photoshop, Dreamweaver ve flash bu 3 program 3 sac ayağı hocam. Mutlaka hakim olmak gerekiyor.

BBNET
Geri