Merhabalar, halk eğitim merkezinde vermiş olduğum web tasarım kursunun sonuna gelmekteyiz. kursiyerlerimiz asp.net (web programlama) kursunu da istiyorlar. benim daha önce php ve asp de uygulamalarım (üyelik sistemi, forum % 60 bitmişti) oldu ancak asp.net de ise hiç bilgim yok. bu durumu kursiyerlere söylememe rağmen yine ısrarlılar ben de kıramadım onları. eğer asp.net kursu iyi gitmezse asp ye dönerim dedim.
size sormak istediğim bazı sorular var cevaplandırabilriseniz sevnirim.
1. VB mi yoksa C# olarak mı başlıyayım
2.Zafer Demirkol'un kaynaklarını çok beğeniyorum, hangi kaynağı tavsiye edersiniz.
3. bilgisayar öğretmenliği bölümü mezunuyum ancak 10 yıldır çeşitli çalışmalarım oldu. c++ builder da 3-5 program yaptım, php de mysql ile uyelik sistemi oluşturdum, asp de forum % 50 sini bitirdim (üyelik, konu açma, konuya cevap yazma vs. ) 5-6 ya yakın bilgisayar operatörlüğü kursu verdim 3-4 web tasarım kursu verdim. domain ve hosting yönetimi yaptım ancak yeni başlıyacağım ASP.NET kursu için zaman olmadğından dolayı öncesinden çalışma fırsatım olmadı. ve derse başlamadan öncesinden 1 haftalık çalışma yapıp ona göre ders anlatacağım.
Bu konudaki yardımlarınızla CESARET toplamış olacağım.
saygılarımla
size sormak istediğim bazı sorular var cevaplandırabilriseniz sevnirim.
1. VB mi yoksa C# olarak mı başlıyayım
2.Zafer Demirkol'un kaynaklarını çok beğeniyorum, hangi kaynağı tavsiye edersiniz.
3. bilgisayar öğretmenliği bölümü mezunuyum ancak 10 yıldır çeşitli çalışmalarım oldu. c++ builder da 3-5 program yaptım, php de mysql ile uyelik sistemi oluşturdum, asp de forum % 50 sini bitirdim (üyelik, konu açma, konuya cevap yazma vs. ) 5-6 ya yakın bilgisayar operatörlüğü kursu verdim 3-4 web tasarım kursu verdim. domain ve hosting yönetimi yaptım ancak yeni başlıyacağım ASP.NET kursu için zaman olmadğından dolayı öncesinden çalışma fırsatım olmadı. ve derse başlamadan öncesinden 1 haftalık çalışma yapıp ona göre ders anlatacağım.
Bu konudaki yardımlarınızla CESARET toplamış olacağım.
saygılarımla