ASP.NET İLE HANGİ DİLİ KULLANIYORSUNUZ

Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar asp.net çalışmaya daha yeni başladım..forumlarda asp.netin 20 den fazla programlama dili İLE kullanabildiği yazıyor..siz hangi dil ile birlikte kullanıyorsunuz..
YADA HANGİ DİL İLE KULANMAK DAHA KOLAY VE ETKİLİ

Ben asp Vb net ile öğrenmiştim.... Asp ile mysql ile kullanıyodum... Şimdi ASp.net e başladım...Asp ile ilk başta makale sitesini yaptıktan sonra....Bu siteyi Asp.net e çevireceğim.... Şu an tam mantığını anlamadım..Asp.Net in.... Tasarım işi çok zor Asp.net te.... C#.net i öğrenmeye çalışacağım......

Asp.net ve C# iyi gidiyor

Asp net 1.1 vb ile öğrenmiştim . Kolay söz dizilimi var. ingilizce konuşur gibi programı yazıyorsun
Aspnet 2.0 c# ile öğrenmeye çalışıyorum daha hoş ve güçlü gibi tavsiye ederim.
İşize yarayabilmesi dileği ile aspnet 2.0 c# türkçe basit bir kitap ekliyorum. Oldukça sade bir dil ile hazırlanmış ve kullanışlı ( Yeni başlayanlar için)

teşekkürler hocam... Ben bu kitaba çalıştım ama... çok hafif geldi.... :D Biraz daha derin olsaydı.... Ama allah razı olsun gene...

sanki kısıtlıyo ASp.net.... her şey hazır.....php ile istediğin her şeyi yapabilirsin...

Arkadaşlar peki.... Asp.Net te tasarımı nasıl hazırlıyorsunuz...... Normalde html kodlarıda değişik ;ASp.net te.... runat server... gibi...... Hadi Dreamweaver da yapsak.... Asp nete aktarsak..... html kodları nı da deşitirmek gerekiyorm mu?

walla bende yeni başladı..megep deki modülü inceledim ..forumlara falan baktım megepdeki modül neden C# değilde visual basic .net acaba..yokmu fikri olan..acaba örencilere dahamı basit geliyor visual basic.net

bilişim teknolojileri alanı çerçeve eğitim programında web tasarımı ve programlama dersinin hedefleri yazılırken özellikle visual basic kullanılır denmemiş. örneğin

Etkileşimli Web Uygulamaları 3 40/32 Web form uygulamaları yapmak

şekilinde hedefler verilmiş. bende buna istinaden derslerimi ve uygulamalarımı anlatırken üzerinde 4 yıl kadar çalıştığım ve sevdiğim dil olan c# seçtim. fakat aynı konu başlıkları işlendi. sizlerin konu hakkında düşünceleri neler..

megepteki modül vb.net çünkü megepten önce de çerçeve progrsmında b 6.0 vardı kanmca ondan vb.net e geçmişler.

BBNET
Geri