ASP KODLARI NERDE DERLEYECEM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan memo41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

memo41

Aktif Üye
ya arkadaşlar asp.net öğrenmeye karar verdim.fakat bu konuda çok az bilgim var..bana asp.neti nerde nasıl çalıştıracağımı anlatan olurmu..şimididen teşşekürler

hocam bu konuda megep'in altında etkileşimli web uygulamalı 1-2-3 modülleri gayet basit bir balangic yapmis.öncelikle onları incelemeni tavsiye ederim

Ben hiç bilmiyordum asp.net'i. Etkileşimli web uygulamaları modüllerini anlatırken öğrendim. Geröekten modüller çok güzel. Onlardan yararlanabilirsin başlangıç olarak.

hocam teşekkür ederimde bu visual studio ve ııs kurulumunu anlatırsanız sevinirim..visual studiu.net i nerden indirecem ......

@atalar hocam teşekkür ederim...daha sonra nasıl bir adım izleyecem biraz daha açıklama yaparmısınız..yeni başladım daha ...interneten asp kurulumu ve kullanımı anlatan görüntülü bir site varmı ayrıca...

egunay' Alıntı:
Ben hiç bilmiyordum asp.net'i. Etkileşimli web uygulamaları modüllerini anlatırken öğrendim. Geröekten modüller çok güzel. Onlardan yararlanabilirsin başlangıç olarak.
hocam bu web uygulamalarına nerden ulaşabilirim tam olaraklink varmı acaba

Microsoft Visual Web Developer 2008 Express Edition ' i indirdim bundan sonra ne yapacam hocalarım

hocam visual studio yu indirdiysen eğer kuruyorsun ve açarken sana sorar vb.net mi c# mı falan diye oradan bir dil seçiyorsun ve kodlarını yazmaya başlıyorsun kod yazımı bittikten sonra file--> view in browser diyorsun

BBNET
Geri