asp ile php

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar okul web sitesi yapıcam. web sayfamda üyelik girişi olsun istiyorum. ben bunu php ile yapmaya karar verdim. ancak asp de de yapılabiliniyormuş. ikisini de hiç bilmniyorum. yeni başlıyacam. ikisinin farkını ve benzer yönlerini bilmiyorum. acaba hangisi daha uygun....

daha önce hangi programlama dilleriyle çalıştınız?

eğer vbasic ile uğraştıysanız asp,asp.net(vbasic.net)
c/c++ ile uğraştıysanız php, jsp veya asp.net(C#) ile yapabilirsiniz

Hocam işin çok başındasınız anlaşılan sıfırdan başlayarak php veya asp ögrenmek çok vakit alır.Size tavsiyem joomla ile bir site kurmanız.Hem php tabanlı bir sistem olduğundan php'ye giriş için de çok iyi bi fırsat olur..

soouuk' Alıntı:
Hocam işin çok başındasınız anlaşılan sıfırdan başlayarak php veya asp ögrenmek çok vakit alır.Size tavsiyem joomla ile bir site kurmanız.Hem php tabanlı bir sistem olduğundan php'ye giriş için de çok iyi bi fırsat olur..
joomla kullanmanın php'ye başlamayla ilgisi yok
"kendimi geliştirmeme gerek yok, sadece görünürde site yapayım okul için" diyorsan joomla kur, 1 hafta içinde menülerini kullanmayı öğrenirsin.
ya da php veya asp.net ile başla...

joomla kullandım. ama yeterli gelmedi. kendim yapmak istiyorum.php mi asp mi. asp de hazır kodlarda varmış galiba. bankalar asp daha çok kullanıyor.

BBNET
Geri