ASP ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

Kodla Büyü
Yüklenecek Bir dosya secmelisiniz. hatası veriyor kategori oluşturduğu halde resmi yüklemiyor biraz sunucu özelliklerine baktım asp upload desteği yok ondan olabilir mi? plesk panelden açılabiliyor mu acaba

Hocam siz hosting firmanızla görüşün, ona sorun değilse onlardan yüklemesini isteyebilirsiniz...

Dosyalara yazma izinlerini de kontrol edin... Bu arada bileşeniniz AspPersisUploas bileşeni, onu sorun bakalım varmıymış...

s_kajmeran' Alıntı:
Hocam siz hosting firmanızla görüşün, ona sorun değilse onlardan yüklemesini isteyebilirsiniz...

Dosyalara yazma izinlerini de kontrol edin... Bu arada bileşeniniz AspPersisUploas bileşeni, onu sorun bakalım varmıymış...

cls_CBUpload bileşeni yükleme yapıyor.Sunucu AspPersisUploas bileşeni desteklemiyor. ms_resimupload.asp içerisi cls_CBUpload ile düzenlenemez mi

Hocam yapılır yapılmasına ancak bu bileşeni ilkkez duydum desem yalan olmaz... O sizin kulandığınız şeyde asppersist.jpeg bileşeni de kullanılmış yani resimlerin boyutlandırılması vs halledilmiş bu dediğiniz bileşenle onlar nasıl halledilir bilemiyorum...

BBNET
Geri