32 yaşına kadar kaçacak sonrada gitmesede olur diyeceksiniz. Benim 30 TL olsa hayatta askere gitmem bu ne anlama geliyor biliyor musunuz şehitlerin 30 bin TL kadar kıymeti var. :sleep:hipopotam' Alıntı:vala ben 2 sene önce paşalar gibi yaptım çok şükür binlerce kere şükür hemde.
parası olupta 32 yaşını doldurmuş adamında askerde pek bir hayrı olmaz zaten.
parası varsa hiç değilse tsk ya hizmet etmiş olur.
değilse zaten askerde neler yapılır herkes biliyor.
gidipte şehit olsunlar demiyoruz ki hasari hocam.hasari' Alıntı:32 yaşına kadar kaçacak sonrada gitmesede olur diyeceksiniz. Benim 30 TL olsa hayatta askere gitmem bu ne anlama geliyor biliyor musunuz şehitlerin 30 bin TL kadar kıymeti var. :sleep:hipopotam' Alıntı:vala ben 2 sene önce paşalar gibi yaptım çok şükür binlerce kere şükür hemde.
Arkerlik yaptınız mı bilmiyorum sayın hocam,hipopotam' Alıntı:gidipte şehit olsunlar demiyoruz ki hasari hocam.hasari' Alıntı:32 yaşına kadar kaçacak sonrada gitmesede olur diyeceksiniz. Benim 30 TL olsa hayatta askere gitmem bu ne anlama geliyor biliyor musunuz şehitlerin 30 bin TL kadar kıymeti var. :sleep:hipopotam' Alıntı:vala ben 2 sene önce paşalar gibi yaptım çok şükür binlerce kere şükür hemde.
hiç değilse tsk nın kasasına para girip daha teknolojik araç gereçler destekler alınıp bundan sonra kayıpların aza indirilmesinin
sağlanması noktasında gelen gelirler harcanabilir o yönden değerlendirmiştim.
yoksa 30 una bel bağlamış adam o yaşa kadar hiç bir sportif faaliyetide yoksa askeriyede zaten çürüğe çıkar
işe yaramaz.