Askerlik

Kodla Büyü

byramdan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu sene askere gitmeyi düşünen kaç bilişimci hocamız var acaba?

+1 diyerek başlayalım... :D

benimde temmuzda tecil bitiyor gitmemek için ne yapmalıyım anlatırsanız gitmek istemiyorum değerli hocalarım

millet 30 binle yırtıyor hocalar bütün akrabalardan 50 tl sadaka alsanız 30 bin in büyük bir kısmı çıkar.

vala ben 2 sene önce paşalar gibi yaptım çok şükür binlerce kere şükür hemde.
parası olupta 32 yaşını doldurmuş adamında askerde pek bir hayrı olmaz zaten.
parası varsa hiç değilse tsk ya hizmet etmiş olur.
değilse zaten askerde neler yapılır herkes biliyor.

hipopotam' Alıntı:
32 yaşına kadar kaçacak sonrada gitmesede olur diyeceksiniz. Benim 30 TL olsa hayatta askere gitmem bu ne anlama geliyor biliyor musunuz şehitlerin 30 bin TL kadar kıymeti var. :sleep:

hasari' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
32 yaşına kadar kaçacak sonrada gitmesede olur diyeceksiniz. Benim 30 TL olsa hayatta askere gitmem bu ne anlama geliyor biliyor musunuz şehitlerin 30 bin TL kadar kıymeti var. :sleep:
gidipte şehit olsunlar demiyoruz ki hasari hocam.
hiç değilse tsk nın kasasına para girip daha teknolojik araç gereçler destekler alınıp bundan sonra kayıpların aza indirilmesinin
sağlanması noktasında gelen gelirler harcanabilir o yönden değerlendirmiştim.
yoksa 30 una bel bağlamış adam o yaşa kadar hiç bir sportif faaliyetide yoksa askeriyede zaten çürüğe çıkar
işe yaramaz.

hipopotam' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
gidipte şehit olsunlar demiyoruz ki hasari hocam.
hiç değilse tsk nın kasasına para girip daha teknolojik araç gereçler destekler alınıp bundan sonra kayıpların aza indirilmesinin
sağlanması noktasında gelen gelirler harcanabilir o yönden değerlendirmiştim.
yoksa 30 una bel bağlamış adam o yaşa kadar hiç bir sportif faaliyetide yoksa askeriyede zaten çürüğe çıkar
işe yaramaz.
Arkerlik yaptınız mı bilmiyorum sayın hocam,
Hepimiz askere gitmeden acaba nasıl bir yer diye düşünür heyecanlanırız, askere gidince de orada olanları görünce yakamızı silker bir an önce bitirmek isteriz. Sözün özü askerliğin bir kutsallığı kalmadı. Belki önceden de böyleydi ama artık kimse canını yok pahasına vermek istemiyor, başkalarına peşkeş çekilmesini veya başkalarının maşası olmak istemiyor.
Şuan ki devlet diyor ki git kardeşim 32 yaşına kadar yurt dışında keyfine bak gelirken bana 30 bin TL getir ben senin kutsal görevini yapmış sayayım. Fakir vatandaşa ne diyor sen fakirsin o zaman seni şehit edebiliriz.
Yok kardeşim yok bilmem belki donanım alınır yok askeri koşullar iyileştirilir bunlar kendi kendimize uydurduğumuz umut ettiğimiz şeyler.
Senelerdir ülkenin bütçesinden en büyük payı zaten asker aldı hala alıyor....

Sen beni anladın ben seni....
Askerliğini yapmadıysan: "Seni askerde çok döverler haaa...." (Çok güzel hareketlerden bir replik)
Kal sağlıcakla. :)

BBNET
Geri