Askerlik yapan öğretmenlerin hizmet puanı düşürüldü

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Benim de 26 puanım düşürülmüş. Siz de bakın arkadaşlar. Neden böyle yaptılar anlamış değilim :verymad:

bir haksızlık var ortada sonuçta öğretmenlik yaptık o dönemde benimde 15 puanım kesilmiş

mebbisten baktım bende de

askerlik puanı düşmüş ask. öğrt olarak yapmıştım

hiç yapmayan var, bayanlarda böyle birşey yok.

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/24076_0.html

Hizmet puanının hesabında dikkate alınacak hususlar

MADDE 49- (1) Hizmet puanının hesabında değerlendirilecek süreler şunlardır:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesi kapsamında Devlet memuru statüsünde geçen süreler,

b) Diğer Personel Kanunlarına tâbi olarak geçen süreler,

c) Özel öğretim kurumlarında öğretmen/yönetici olarak geçen süreler,

ç) Muvazzaf askerlikte geçen hizmet süreleri.

(2)Bu süreler, görevin yapıldığı il veya ilçenin dâhil olduğu hizmet sınıfı için öngörülen hizmet puanı ile değerlendirilir.

(3)Bu Yönetmeliğin 29 uncu maddesinin (a), (c), (ç) ve (d) bentlerinde belirtilen süreler ile askerlikte geçirilen süreler görevin geçirildiği il veya ilçenin dâhil olduğu sınıfta, yurtdışında geçirilen süreler ise (A) ilçe sınıfına dâhil yerleşim yerlerinde geçmiş sayılır. Askerlikte geçen süreler hariç, aylıksız izinli olarak geçirilen süreler hizmet puanı hesabında dikkate alınmaz.

hepiniz silinmiş diyorsunuz neden silindiğini arayıp soran yok mu? ben sordum ilde çalışan memurlarda dahil herkesin silinmiş kimsenin haberi yok

ama dun de söylediğim gibi hizmet birleştirme modulunda askerlik işliyse onlarda silinmemiş ama nasıl olduğu konusunda fikrim yok

Benim de düşmüş. 100'ün üzerindeydi 89 olmuş. Yaşasın Ömer amca. Taş Fırın Bakanı.

Ben de kısı dönem askerlik yapmıştım. 6 pua almıştım. Şimdi 0 puan gözüküyor.100 puan 94'e düşmüş. Yapılan büyük haksızlık.

bayan öğretmenlere büyük avantaj doğuyor bu durumda, aynı tarihte göreve başlayan bir erkek ile bir bayandan, bayan öğretmenin puanı fazla olur, bir an önce bu hatadan dönülmeli ya da bayanlarda doğum iznine falan ayrıldıklarında puan kesintisi olmalı

Bizde az önce 147 MEB Hattını aradık, bu konuda bildirimimizi aldılar daha sonra geri döneceklermiş. Bir sürü dert var iken bir de bu eklendi...

dirty_y' Alıntı:
bayan öğretmenlere büyük avantaj doğuyor bu durumda, aynı tarihte göreve başlayan bir erkek ile bir bayandan, bayan öğretmenin puanı fazla olur, bir an önce bu hatadan dönülmeli ya da bayanlarda doğum iznine falan ayrıldıklarında puan kesintisi olmalı
aylıksız izne ayrılınca onların da kesiliyor sanırım. Bana yazdıkları açıklama hem doğum izni hem de askerlik için genel yazılmıştı.

Bir yanlışlık olmalı ya da düzenleme falan yapıyorlardır inşallah, ben de asker öğretmenlik yaptım puan aynı duruyor, eksilme yok

Bende şimdi tekrar baktım, eksik puanım geri yüklenmiş. Diğerlerinde durum nedir?

benim de sabah baktığımda eksikti, şimdi baktım geri gelmiş. umarım böyle kalır. çünkü muvazzaf askerlikte geçen süre hizmet puanından sayılıyor.

ben asker öğretmen olarak yapmadım ama dün baktığımda 7 puanım silinmişti..
Az önce baktım tekrar düzeltmişler.

benimde şimdi baktım puan düzelmiş

e-akademi bilgileri ne oluyor----

e-Akademi Kaydınız Bulunmamaktadır!

BBNET
Geri