h.habib' Alıntı:Hocam kışladaki günlerini düşün. Kaç saat verirlerse versinler gir![]()
AlimertX' Alıntı:Hocam ben asker öğretmendim okul müdürünün 08.00 - 16.00 saatleri arasında vereceği her türlü görevi yapmak zorundasınız...
Internet' Alıntı:hocam benim-senin anlayışıma göre değil, yönetmelikte :
8x5 = 40 saat görev yaptırılabilir. (emsalleri kışlada iken)
ama öğretmenlik meslek etiği açısından 30 ile sınırlandırılmalıdır. zümresi 15 saate bile girse önce asker öğretmenin dersi doldurulmalıdır.
bilisim-tef' Alıntı:Internet' Alıntı:hocam benim-senin anlayışıma göre değil, yönetmelikte :
8x5 = 40 saat görev yaptırılabilir. (emsalleri kışlada iken)
ama öğretmenlik meslek etiği açısından 30 ile sınırlandırılmalıdır. zümresi 15 saate bile girse önce asker öğretmenin dersi doldurulmalıdır.
hocam bahsettiğiniz yönetmelik hangisi? 40 saat ibaresi olan ya da 8-5 ibaresi olan.
ben bu yönetmelikleri okudum. bu yönetmeliklerde yedek subay öğretmeni sabah 8 akşam 5 çalıştırın demiyor hocam.
yasarsahbaz' Alıntı:Asker öğretmene sınır yok. Asker öğretmen 08.00-17.00 arası verilebilecek maksimum ders saati, + tamir + yemek + bulaşık hepsini yaparDevlet "askeri kullan kullanabildiğin kadar" demiş. Verecekleri her görevin yönetmelikte yeri var. Ben Yozgat'ta yaptım, Asıl kadrom Ankara. Vallahi 10 numara 5 yıldız tatil köyü gibiydi
"bu benim görevim değil, ben yapmam etmem" deme. Herşey karşılıklı anlayışla halloluyor. Hem muhtemelen norm fazlasısın ve kendi okulunda 3-5 saat dersin ya var ya yok. Al 30 küsür saat dersi, anlat paşalar gibi. Ben 24 Saat İşletmelerde Beceri Eğitimi, 2 Saat İngilizce, 3 Saat Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersine girdim. Daha fazla da girerdim de milletin ek dersine zeval gelmesin diye stop ettik
Uzun lafın kısası; alan dışı derse girmeniz gerekirse gireceksiniz. Askersiniz, emir gelirse yapılacak.