AS3 te Site Görüntüleme?

Kodla Büyü

umut27

Site Gezgini
as3 te çalışma sayfası içerisinde site görüntülemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. selam ile...

ooov ters soru sormuşsun hocam. swf, video, resim dışarıdan çağırılır da site çağırıldığını görmedim, sanmıyorum da ancak yine de araştırmak lazım.

İnternet bağlantısı oluğunda flash kendi içerisinde herhangibir siteyi görüntüleyecek. Bilmiyorum araştırıyorum daha bulamadım.

htmltext nesnesi var onunla ilgili dökümanları incele.
ben html kodlarını gösterdiğimi hatırlıyorum. Fakat ne kadar başarılı bilemem. şimdilerde daha yeteneklidir diye tahmin ediyorum

alpaygunes' Alıntı:
ben html kodlarını gösterdiğimi hatırlıyorum. Fakat ne kadar başarılı bilemem. şimdilerde daha yeteneklidir diye tahmin ediyorum

arkadaşın sorduğuvhtml kodlarını görüntülemek değil benim anladığım. herhangi bir siteyi flasha gömmek ya da dışarıdan çağırmak istiyor, bir nevi web browser gibi

ahmetismet' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:

arkadaşın sorduğuvhtml kodlarını görüntülemek değil benim anladığım. herhangi bir siteyi flasha gömmek ya da dışarıdan çağırmak istiyor, bir nevi web browser gibi

Hocam bir adım sonrasını kendisi getir diye tahmin ettim.
sitenin kodlarını URLRequest ile htmltext nesnesine verdinmi birşeyler olur herhalde

BBNET
Geri