artisteer ile var olan temayı değiştirme

Kodla Büyü

sözbende

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İnternetten artisteer 3 indirdim elimde bir tema var onu düzenlemek istiyorum.Bu temayı nasıl artistere aktarabilirim.
Menüleri kurcaladım ama bulamadım.

hakan hocam sağolda ben var olan joomla temasını artisteerde nasıl değiştirileceğini öğrenmek isityorum. :? :)

artisteer artx uzantılı olarak kaydediyor çalışmaları ayrıca programın içerisinde import seçeneği yok bu da demek oluyor ki başka bir joomla templateyi artisteer programında düzeltemezsiniz.Ayrıca ben günlerdir uğraşıyorum ama artisteer programını aktive edemedim.Yaptığım çalışmaları kaydedemiyorum.Nerdeyse bütün sürümleri denedim.Yardım kabul ederim :)

evet bunu bende denemiştim daha once de programın içine alamıyorsunuz temaları,

içindeki temaları editleyebiliyorsunuz.

sözbende' Alıntı:
İnternetten artisteer 3 indirdim elimde bir tema var onu düzenlemek istiyorum.Bu temayı nasıl artistere aktarabilirim.

Hocam artisteer ile sadece artisteer ile hazırlanan dosyaları düzenleyebilirsiniz. Hatta bunun için export edilmiş dosya da değil doğrudan artisteer ortamında kaydedilmiş dosyaya ihtiyacınız vardır. (Flashın FLA - SWF olayı gibi. dosyayı FLA olarak hazırlar SWF olarak export edersiniz.) Yani dosya artisteer ile hazırlanmış olas bile export edilmiş haliyse artisteer ile düzenleyemezsiniz.

Düzenlemek içinde JOOMLA tema hazırlama ile iligli birkaç makale okuyoarak hangi fonksiyonun nereyi değiştirdiğini öğrendikten sonra tüm tema dosyalarını ELLE EDİT ETMENİZ gerekir.

Hocam artisteer ile sadece artisteer ile hazırlanan dosyaları düzenleyebilirsiniz. Hatta bunun için export edilmiş dosya da değil doğrudan artisteer ortamında kaydedilmiş dosyaya ihtiyacınız vardır. (Flashın FLA - SWF olayı gibi. dosyayı FLA olarak hazırlar SWF olarak export edersiniz.) Yani dosya artisteer ile hazırlanmış olas bile export edilmiş haliyse artisteer ile düzenleyemezsiniz.

Düzenlemek içinde JOOMLA tema hazırlama ile iligli birkaç makale okuyoarak hangi fonksiyonun nereyi değiştirdiğini öğrendikten sonra tüm tema dosyalarını ELLE EDİT ETMENİZ gerekir.
ayrıca bazen artisteer ile yapılmış dosyaları açtığınızda bile editelyemiyorsunuz. karşınıza yeni döküman gibi gözüken bir sayfa çıkıveriyor.

sözbende' Alıntı:

nasıl editlemeyi düşünüyosunuz, yani yeni pozisyon falan mı?

Muzilla' Alıntı:
sözbende' Alıntı:

nasıl editlemeyi düşünüyosunuz, yani yeni pozisyon falan mı?
hocam bende yeni başladım joomlaya elimde 1.6 güzel free bir tema ama banneri ve var olan resimleri değiştirmek istiyorum en kolay nasıl yapabilirim

atristeer 3 aktive edilebiliyor böylelikle kaydettiğiniz çalışmaları tekrar açabiliyorsunuz. Nette bunula ilgili örnekler ve kırma işleminin görsel olarak anlatıldığı videolar var.

togius' Alıntı:
atristeer 3 aktive edilebiliyor böylelikle kaydettiğiniz çalışmaları tekrar açabiliyorsunuz. Nette bunula ilgili örnekler ve kırma işleminin görsel olarak anlatıldığı videolar var.
..
hocam sizinde söylediğiniz gibi sadece KAYDETTİĞİNİZ ÇALIŞMALARI düzenleyebiliyorsunuz. EXPORT edilmiş yada NETTEN indirilmiş tema dosyalarını değil.

BBNET
Geri