sözbende' Alıntı:İnternetten artisteer 3 indirdim elimde bir tema var onu düzenlemek istiyorum.Bu temayı nasıl artistere aktarabilirim.
Menüleri kurcaladım ama bulamadım.
ayrıca bazen artisteer ile yapılmış dosyaları açtığınızda bile editelyemiyorsunuz. karşınıza yeni döküman gibi gözüken bir sayfa çıkıveriyor.Hocam artisteer ile sadece artisteer ile hazırlanan dosyaları düzenleyebilirsiniz. Hatta bunun için export edilmiş dosya da değil doğrudan artisteer ortamında kaydedilmiş dosyaya ihtiyacınız vardır. (Flashın FLA - SWF olayı gibi. dosyayı FLA olarak hazırlar SWF olarak export edersiniz.) Yani dosya artisteer ile hazırlanmış olas bile export edilmiş haliyse artisteer ile düzenleyemezsiniz.
Düzenlemek içinde JOOMLA tema hazırlama ile iligli birkaç makale okuyoarak hangi fonksiyonun nereyi değiştirdiğini öğrendikten sonra tüm tema dosyalarını ELLE EDİT ETMENİZ gerekir.
sözbende' Alıntı:İnternetten artisteer 3 indirdim elimde bir tema var onu düzenlemek istiyorum.Bu temayı nasıl artistere aktarabilirim.
hocam bende yeni başladım joomlaya elimde 1.6 güzel free bir tema ama banneri ve var olan resimleri değiştirmek istiyorum en kolay nasıl yapabilirimMuzilla' Alıntı:sözbende' Alıntı:İnternetten artisteer 3 indirdim elimde bir tema var onu düzenlemek istiyorum.Bu temayı nasıl artistere aktarabilirim.
nasıl editlemeyi düşünüyosunuz, yani yeni pozisyon falan mı?
..togius' Alıntı:atristeer 3 aktive edilebiliyor böylelikle kaydettiğiniz çalışmaları tekrar açabiliyorsunuz. Nette bunula ilgili örnekler ve kırma işleminin görsel olarak anlatıldığı videolar var.