artisteer dersi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mutluaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar ben artisteer da joomla tema tasarımı yapmak istiyorum. şimdi tema hazırlarken menünün yazılarını değiştiremedim. Örneğin Main Menu yazan yeri nasıl Ana Menü diye yazacam? sonra tasarlarken modüller yerleştirerek tasarlayamıyormuyuz? Bilgi verirseniz sevinirim. hatta artisteer dersi veren site varmı. yada bulabileceğimiz döküman varmı ? herkese saygılar. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

hocam ana menü yazmanıza gerek yok artisteer temav oluşturur.
php kodları joomlada uyumlu olduğu için siz modul adını değiştiğinizde o da değişir .
eğer artisteer da değişseniz sonra nasıl değişceksiniz menü adını.
modülün yerini.

peki diğer sayfaları nasıl tasarlayacağız. mesela okulumuz diye link koyduk. o linke tıklayınca gidecekleri sayfayı nasıl tasarlayacağız.
ya arkadaşlar mesela fatmapaksen.tk sitesini tasarlamış suat hocamız. orda tıklıyorum bir sayfaya farklı tasarlanmış. işte ana sayfadan hariç sayfaları nasıl tasarlayacağız?
lütfen bilenler paylaşsın yada anlatsın. Site yöneticilerimizde bu konularla ilgili bilgilerini paylaşırsa seviniriz. saygılar

hocam onlarda joomla tema tasarım kısmında yer almıyor.

joomlayı kurduysanız eğer local 'e orada kullanırken goreceksınız.
bazı modullerın nerede gosterıp gosterılemeyecegı bellıdır.

arkadaşlar artisteer dersi arıyoruum. ama yook ya. kimse bu artisteer programını anlatmamış. varmı başka bir program yada ders sitesi

artister programının şu anki fiyatı joomla export özelliği olan 129.95 dolar.(http://www.artisteer.com/?p=purchase)
Programı kırılmış kullanırsanız export ettiğiniz tema dosyalarına virüs yüklüyor ve dolayısıyla export ettiğiniz temayla yaptığınız siteniz de virüslü oluyor
129.95 dolara joomla art firmasının hem eklenti hem tema kulübüne 1 yıl süreyle üye olabilirsini. 112 joomla 2.5 tema ile 50 ye yakın joomla ücretli eklentiyi download edebilirsiniz.
yootheme ye 40 dolaya üye olup 100 lerce temasına üye olabilirsiniz. Şahsen artister satın alıp kullanmayı öğrenmek bana pek mantıklı gelmiyor
ya da şöyle bir seçeneğiniz var.
joomla art tarafından sunulan t3 fremework
rockettheme tarafından sunulan granty fremework
gavick tarafından sunulan gavern fremework
vb...
bunların ortak özelliği çıplak joomla 2.5 sistemler olmasıdır. Bu sistemler üreticilerin web sayfasından ücretsiz indirilebiliyor. Örneğin t3 fremework joomla art teknolojisinin tamamını barındırıyor. siz bu sistemi bilgisayarınıza indirip grafiklerini ve css dosyalarını düzenleyip tema yapabiliyorsunuz hatta tema yapıp kendinize site kurup temalarını satabilirsiniz bile. Dünyada en çok kullanılan sistem t3 fremework tür. bunun quickstart ı joomlart.com da ücretsizdir indirin kurun boş bir alana kendi temanızı oluşturun hem de ücretsiz

BBNET
Geri