artılar ve eksiler

Kodla Büyü
fiyatları hakkında yorum yapamıcam hocam ama tartışmasız Focus diyebilirim. Ford ile Fiatı hiç karşılaştırmayın bile.

Kesinlikle Focus , dizel ve manuel, yakıt olarak fiattan çok büyük bir farkı olacağını zannetmiyorum. hatta tahminen uzun vadede fiattan az yakıcaktır. fiatın gücü yetmediği yerde gaza yükleniceksiniz focusdan daha fazla yakarsınız.
yol tutuşu focusun çok iyi , test ettiğim için biliyorum, fiat a iyi yada kötü diyemem denemedim.
2. el olayındada focusun daha iyi olduğunu sanıyorum ve değer kaybı fiattan az olur.

Valla hocam karşılaştırma isterseniz Fiat için sadece yakıt tüketimi derim, başka hiçbirşey aramayın.
Focus her türlü daha önde

yalnız focusun motorda farklı seçenekleri var sanırım, beygir olayına dikkat edin bi 105-110-115 hp olanlar var sanırım ama tam emin değilim 2008den sonraki kasalar için.

Şuan ki Common Rail Teknolojisinin asıl sahibi FIAT markasıdır. Karşılaştırılmaz diyenlere Common Rail i araştırmalarını öneriyorum.

Ford ile karşılaştırılmaması gereken dizeldeki en önemli özellik ses ise eğer evet karşılaştırılmaz. :) Bir arkadaşımın esprisi vardı.

"Eve varmadan 2 km geride viyadükten dönmeden annem Ford Dizel Motor sesimi duyar Çayı demlerdi..Eve vardığımda kapıyı da açık bırakırdı." derdi.

Yani bir markaya sallarken hep neden diğerine yontuyoruz anlamıyorum. Her markanın ötekine göre üstünlükleri olabilir. Genelde nasıldır dersen tamam. Ama karşılaştıramayız diyemek ki kimse... Piyasa da bir sürü hatta çoğunlukla FIAT marka dizel araç kullanılıyor. Çevrenize iyi bakın. Karşılaştırılamaz ise neden bu insanlar karşılaştırdıklarında kendilerine göre üstün olan o markayı seçmişler?

İkisi de C segmentinde tutulan araçlar,Fiat Linea ülkemizde çok yaygın bir araç,düşük yakıt tüketimi ve diğer sınıfında ki araçlara göre fiyat olarak çok uygun,
ama C segmenti araçlar içinde bence en kötüsü,malzeme kalitesi,kaporta ve boya kalitesi, sınıfının en kötüsü.
Bu sınıftaki araçlardan Jetta ve Focus bu sınıfın lideridir.Bunların dışında corolla,civic ve megane araçlar gelir.
Ford focus sınıfta çok güçlü bir motor,yol tutuş konusunda oldukça iyi bir araçtır.İki araçtan birisi tercih edilecekse tartişmsız focus
Ama şunu unutmayın,C segmenti araçlar bazı kronik sorunları vardır,Yalıtım,asfalt sesi,ve yüksek hızlarda kötü yol tutuş.Uzun süre bir araca binmek konforlu ve güvenli bir araç düşünüyorsanın D segmenti araçlar yönelmelisiniz,bu fiyatlara D segmenti iyi bir araç alabilirsiniz.
Mondeo,passat,laguna,insignia ve avansis gibi.
Umarım gönlünüze göre bir araç alırsınız,Şimdiden Hayırlı olsun.

arkadaşlar hepinize teşekkürler yorumlar için benimde gönlümden fokus geçiyor tek kafamı kurcalayan lineanın daha sıfır kadar yeni olması fokusda eski sayılmaz ama yinede linea 2012 ve 4 binde bu kafama takılıyor aslında fokusa pazarlık bile yapmıştım ama bugün arkadaşlar girdi daha yeni linea al diye. bu arada sizlerden birşey daha isteyeceğim şuan hyundai era 1.5 dizel kullanıyorum ford ve linea performans olarak hyundai ye göre nerdeler hangisi daha fazla yada az diyebilirsiniz

Focus renginde araba almanı tavsiye etmem. Araba da 1. öncelik bence renk olmalı. Renk de açık tonlarda olmalı. Şahsi görüşüm.

fiyatlar fazla gibi. linea kadar kalas bi arabaya binmedim hayatımda çok tutmasının nedeni yakıtı olabilir bi numarası yok başka

BBNET
Geri