Artık kendi çizelgelerini de bize yaptırıyorlar.

Kodla Büyü
eğitim fak. mezunu bile olmayanlar.. şunu yap bunu yap diye eğitim mezunu öğretmene iş yaptırsın..

Sizi tenzih ederim ama şu atasözü aklıma geldi:Kişi eşek olursa semer vuranı çok olur :)

istanbul38' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
piston aşağı indi diye bağırın ve kaçın:)
:puhaha:

çok güldüm :lol: :lol: :lol:

"Ben de sizler gibi hayır diyemeyenlerdenim arkadaşlar. Ancak son zamanlarda bir şeyler istemeyi de öğrendim.
Örneğin son zamanlarda pc bakım ya da başka destek isteyen arkadaşlara: "bilişim sınıfımıza sıfır fare bağışlarsanız" diyorum. Ya da okul aile birliğine 15 tl bağış yapın filan diyorum. Şimdilik iyi.

Hem kıymeti daha çok biliniyor. Okul aile birliğine yapılan katkıları da bir kenara not ediyorum. Onlar bilişim sınıfımın masrafları olacak. " sanalomer hocam bu da mantıklıymış uygulanabilir aslında... teşekkürler..

Sadece çizelgelerini değil kendilerinin yapması gereken daha bir çok işi de bize yaptırmaya çalışıyorlar.Zamanım müsaitse öncelikle rehberlik yapıp nasıl yapabileceklerini tarif ediyor ya da kısa bir şekilde gösteriyorum. Müsait değilsem direk tepki verip kötü olmaktansa yuvarlak cümlelerle ucu açık bir gelecek zamana ertelemek en iyisi ? Kilit nokta bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi teneffüslerde öğretmenler odasına uğramamak, elde çayla görülmemek.

sanalomer' Alıntı:
Ben de sizler gibi hayır diyemeyenlerdenim arkadaşlar. Ancak son zamanlarda bir şeyler istemeyi de öğrendim.
Örneğin son zamanlarda pc bakım ya da başka destek isteyen arkadaşlara: "bilişim sınıfımıza sıfır fare bağışlarsanız" diyorum. Ya da okul aile birliğine 15 tl bağış yapın filan diyorum. Şimdilik iyi.

Hem kıymeti daha çok biliniyor. Okul aile birliğine yapılan katkıları da bir kenara not ediyorum. Onlar bilişim sınıfımın masrafları olacak. :)
..
hocamın fikri gayet güzel hatta biraz daha geliştirilebilir.
Bir tarife hazırlarsınız, format şu kadar - virüs temizliği bu kadar, tamir bu kadar diye. ücretleri de BT sınıfında kullanılmak üzere okul aile birliğine bağış olarak yatırılacaktır diye not düşün. okul müdürüne de imzalatın. hem müdürde okula para giriyor diye sevinir. ücretleri de biraz dolgun tutarsanız iş yaptıran da pek çıkmaz :D beleşe de kimse gelmez...

BBNET
Geri