Artık bir yerden başlamak istiyorum....(ASP.NET'e)..........

Kodla Büyü

muho271

Site Gezgini
arkadaşlar asp.net öğrenmek istiyorum fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum hangi programı kullanacam çalışmalarıma ne şekilde devam edeceğim? Lütfen yardımcı olun

www.kariyervideo.com güzel site bir sürü video var her konuda :) birde oranın sahibinin bir eğitim seti var. örneklerini incele bi hoşuna giderse satın alırsın.

Not:site ve kişi ile hiç bir yakınlığım yok reklam amaçlı vermedim.

ilk önce c# ı iyice öğren hocam, yoksa başlarsın ama başladığın yerde kalırsın. c# ı veritabanı da dahil iyice öğren. internet üzerinden c# ın studio express editionunu indir ki microsoftun sitesinde var. expression, visul studio pro'nun ücretsiz versiyonu fakat hemen hemen bütün özellikleri etkin.

bunun yanında net üzerinden araştırırsan c# dökümanları var. pdf formatında. örneğin bilge adam c# notları (2 adet baştan sona c# anlatan döküman).

ayrıca hocam büyük sabır gerekiyor. yani devamlı çalışmak gerek. yoksa bir yerden sonra kopuyor.

en sonunda asp.net'i c# üzerinden öğrenmeye başla. zaten c# ı iyice öğreirsen asp.net'le web sayfası yazman çok çok kolay olacaktır.

ben günde ortalama 3-4 saat c# çalışıyorum. ve öğrenmeye de baya bir niyetliyim. sonrasında da asp.net'e geçeceğim. asp.net'de c# ile programlama yapacağım.

eğer c# bana zor geliyor diyosan basic.net'i de öğrenerek visual studioda programlama yapabilirsin. ama tavsiyem c#. çünkü geleceğin dili.

kolay gelsin.

lynda.com un ASP.NET eğitim paketi var. İnternetten indirebilirsin hocam aratarak. Kurulumu vs. de anlatıyor. Neyi nereden hangi sayfadan indireceğin vs.

hocam c# a başlamak için csharpturk.net diye bir site var. oradan ve birtanyildiz hocamın dediği gibi kariyervideodan yararlanabilirsin. csharpturk te
c# başlangıç rehberi var bir kaç video var yararlı oluyor. ben adem aktepenin görsel eğitim setini aldım. ancak daha çok fazla inceleyemedim. şöyle bir göz gezdirdiğimde güzel görünüyor. şuan web developer 2010 express indirmeye çalışıyorum ama bir türlü olamdı . neyse sana başarılar dilerim.

BBNET
Geri