Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bugün oto bayilerini gezdim.vw,honda,peugeot,ford,opel ve toyota.Baktığım araçlar şunlar:

Vw passat 66 bin
Vw jetta
Opel astra sedan
Honda Civic
Toyota Corolla
Auris Touring Sports
Peugeot 5008
Peugeot 2008
Ford Tournier

Bu araçlar içinde iç malzeme ve kalite olarak vw passat çok önde..Bir de hafta sonu Nissan Qashqai ye bakacağım.Yeni passat gelecekmiş bu arada yakıtı baya iyi.Sanırım Nissan Qashqai ile Yeni Passat Aasında karar vereceğim.Fikrinizi sorabilir miyim?
Ödemeyi şöyle çıkardılar:66 için
23 peşin,48X1200

Bu arada hanım da auris touring sports a takıldı :)

Hocam passat ın malzeme kalitesi çok iyi değil sakın ha... yenisini bilmiyorum daha gelmedi sanırım ama 2013 e biniyorum baba da var daha önce 2000 2003 arasını kullanmıştım kesinlikle şuan ki kasa çok kötü kim derse de inanma... jetta 10 kat daha iyi emin ol...

şuan ki kasa ( yeni gelecek olan için demiyorum)

--- berbat süspansiyon özellikle arka süspansiyon çok toleranssız çukurlara giriyorum tak tuk ses var 2003 de yoktu mesela
--- direksiyon da bi boşluk var virajda güven vermiyor
--- malzeme kalitesi de iyi falan değil 2003 2003 10 kat daha iyiydi sadece gösterişi var içi boş
--- dokunmatik ekran hissiz ve hesap makinesi kalitesinde
--- otomatik şanzımana sakın bulaşma çok iyi çalışıyor fakat çok problemli değil siyenlere inanma

+++ motor çok iyi fakat 4000 devir civarı bayılabiliyor tdi olduğu için
+++ hill holder ve otomatik el freni çok kullanışlı
+++ geniş iç mekan ve hayvan gibi bagaj
+++ kullanışlı cruise kolu....
vs vs vs benim izlenimlerim bu

qashqai'ye suvlar içinde en kötüsü diyorlar. abartılı bi yorum belki ama yine de forumlara bi bakın. ikincisi passo ve kaşko birbirinden farklı tipler ihtiyacınızı iyi belirleyin.
şu da hiç bir belgeye dayanmayan şahsi görüşümdür ki: passat değer kaybetmez, kaşko kaybeder.

Hocam nerdeyse her sınıftan araca bakmışsınız, imkan varsa yeni passatı bekleyin derim bende

BBNET
Geri