Arkadaşlar tavsiyeleriniz

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Oyun için laptop tavsiyelerinizi rica etsem arkadaşlar. Link vererek belirtirseniz.

Teşekürler

Benim görüşüm oyun için (hani öyle counter filan değil baba oyunlar için) laptop olmaz... Öyle sıradan oyun için diyorsanız işte alın herhangi bir 3.nesil işlemcili şöyle normal bir ekran kartlı... Yoksa o kadar verilen paraya en baba masaüstü dizilir.

the_korsan' Alıntı:
Benim görüşüm oyun için (hani öyle counter filan değil baba oyunlar için) laptop olmaz... Öyle sıradan oyun için diyorsanız işte alın herhangi bir 3.nesil işlemcili şöyle normal bir ekran kartlı... Yoksa o kadar verilen paraya en baba masaüstü dizilir.
eyw hemşo saolsın.. i5 yeterli bana göre de ekran kartı da amd ya da nvidia olarak bakıyorum . İntel graphic midir ne ayaksa onları zaten almam da varsa son zamanlarda gördüğünüz güzel fiyatı uygun tercih ederiz

eğer laptop u toplama alacaksan en baba oyunlarıda çalıştırır benim arkadaş öyle yapmış kendine dört dörtlük pc si var ve 10sene gider,,,

06Davut' Alıntı:
eğer laptop u toplama alacaksan en baba oyunlarıda çalıştırır benim arkadaş öyle yapmış kendine dört dörtlük pc si var ve 10sene gider,,,
yok hcm toplama olmayck , özellik olarak belırtmıstm

BBNET
Geri