Arkadaşlar sizce alınır mı?

Kodla Büyü
tam şehir içi arabası hocam,satarkende zorlanmazsınız..ama piyasası nedir ne değildir bilemiyorum...

Linkte, bu temizlikte araba yok diyor ama arabanın kaputu, sol çamurluğu değişmiş. :puhaha: :puhaha:
Bence uzak dur, boyalı da olsa en azından parça değişmeyen kazasız bir araç bak.

güzel kızlar çirkin adam sever yada çirkin adamlar güzel kızı alır misali
bizim ülkede çirkin araba prim yapar...
ben normalde clioya günahımı vermem ama yurdum insanı çok sever över över de bitiremez

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
ben normalde clioya günahımı vermem ama yurdum insanı çok sever över över de bitiremez

Ya ben de anlayabilmiş değilim, sırf 2. el piyasası diye insanlar tenekeye 4 teker takılmış arabaya binip geziyorlar.

hocam cliolar o kadar da kötü değildir.bence kullanmadan değerlendirme yapmayalım.sonuçta bu araçlar avrupada üretilmiş.ben 3 yıldır 2001 modelini kullanıyorum.gayet memnunum.şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.konfor olarak tabiki bir wv değildir ama fiyat-performans analizi yaparsanız alabileceğiniz en iyi arabalardandır.üstelik tipide bence o kadar kötü değil.almadan önce de böyle düşünüyordum.neyse herkesin yaptığı gibi arabamı çok övdüm... :)
burdaki araca gelince ben 1.2 motoru önermem hocam.benim aracım 1.4 tüplü.ancak klima açıkken araba zorlanıyor.hoş bütün 1.4 lerde olan sorun.onun için 1.2 zor çeker.bulursan 1.4 ü idealdir.fiyat bence de bu araç için fazla.kaput kapı derken araba haşat olmuş.benim araç 2001 model 110 binde değişen yok.sadece abs yok ben yakın zamanda satmayı düşünüyorum. 12.750 civarı satabilirim diye düşünüyorum.kıyaslamayı siz yapın..

öncelikle araç 72 yada 74 beygir birde tüp takılmış inanın yokuşlarda 2. vitesten sonrayı göremezsiniz. bende corsa var 82 beygir olduğu halde yokuşlarda zorlabiliyor. yakıt konusunda cimri olabilir ama uzun yola hiç gelmez. ayrıca km side çok geldi bana daha temizi bulunur. ön kaput değişmiş satarken sıkıntı olur. elinizde kalır.

1.2 Olmasa ... bende 1.2 albea vardı.. uzun yolda süper ama az bir yokuşta veya şehir içinde 1.6 motordan fazla yakıyor.. Bence km düşük biraz kuvvetli araçlara bakın.. 135.000 sorun yaratır..

hocam tavsiyem 1.4 motordan aşağıya alma...hatta mümkünse 1.6 al...inan benzin yönünden pek farkı olmuyor..
küçük motorlar çok ses yaparlar ve performansları düşüktür...bastığın zamanda aynı benzini yakarlar...

habbe' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:

Ya ben de anlayabilmiş değilim, sırf 2. el piyasası diye insanlar tenekeye 4 teker takılmış arabaya binip geziyorlar.
:+1: :+1: :+1:

BBNET
Geri