arkadaşlar online alış veriş sitesi kur(dur)mak istiyorum...

Kodla Büyü

mineliks

Üye
arkadaşlar online alışveriş sitesi kurmanın maliyeti ne kadar. bilen var mı. en düşük maliyetler kimler kuruyor. sorumlulukları neler hukuki olarak. benim istediğim tarz site: www.bendeistiyorum.com sitesi gibi... günlük değil de haftalık bir ürün koymak...

ne kadar sermaye gerekir?
kimlerle irtibata geçilebilir tedarikçi olarak?
sizce farklı bir satış sitesinin ne gizi özellikleri olmalıdır?
bilgilendirirseniz sevinirim.

böyle bir site kurmak için öncelikle şirketiniz olmalı. şahıs şirketi bile olabilir ama mutlaka fatura veya fiş kesebilmelisiniz.
şirketiniz var mı?

şirket yok ama. okuduğum kadarı ile şahıs da olabilir diyor. belki de bunu anlatan video eski bir tarihe aittir. ve yeni uygulamada şirket olması gerektir.

arrkadaşımla bir çiçekçiye kuracaktık. araştırdık. çiçekçi vazgeçti kuramadık. 2500 tl den aşağı yapacaklarını sanmam. gerekli olan şartlar;
1.tüm linkleri çalışır durumda olan eksiksiz bir site
2.patentli logo
3.patentli isim
4.bankayla anlaşma
5.güvenlik sertifikası

hatırladığım bunlar.

2500 iyimser bir rakam olmuş.Bankayla sanalpos için yapacağınız anlaşma önemli,yüklü bir teminat gerekecektir.Ayrıca bankanın sitenize sanalpos vermek için sitenizin de çok kaliteli şekilde yapılmış olması gerekir,bu da ek maliyet getirecektir.ayrıca basit bir verisign belgesinin ortalama fiyatı 500 TL'dir.Site kurulduktan sonra mutlaka reklam yapmanız gerekecektir.Tüm bu maliyetlere rağmen siteniz para kazanabilecekse hatta ilk bir yıl kendi maliyetini bile karşılayabilecekse ürünleriniz çok uygun demektir.denemeye değer..

hocam sanal pos için şirket olmak yeterli siteye felan bakmazlar. sadece webservis ve erişim şifresini verirler tabi kapora ve işlem ücreti ile 500 tl kadar olabilir.

ayrıca joomla türü alış veriş siteleri var. http://www.oscommerce.com/ kendin biraz anlıyorsan takılabilirsin. ama yok özel yazdıracam dersen. 5000 tl yi gözden çıkarman lazım.

kolay gelsin

soouuk' Alıntı:
2500 iyimser bir rakam olmuş.Bankayla sanalpos için yapacağınız anlaşma önemli,yüklü bir teminat gerekecektir.Ayrıca bankanın sitenize sanalpos vermek için sitenizin de çok kaliteli şekilde yapılmış olması gerekir,bu da ek maliyet getirecektir.ayrıca basit bir verisign belgesinin ortalama fiyatı 500 TL'dir.Site kurulduktan sonra mutlaka reklam yapmanız gerekecektir.Tüm bu maliyetlere rağmen siteniz para kazanabilecekse hatta ilk bir yıl kendi maliyetini bile karşılayabilecekse ürünleriniz çok uygun demektir.denemeye değer..

o masraflar zaten siteyi yaptıraana ait oluyo. ben sadece site kurulumu için söylemiştim.

BBNET
Geri