Arkadaşlar Natro mu turhost mu ? Karar veremedim !

Kodla Büyü

selcuk_hoca

Aktif Üye
Joomla ilçe haber sitesi yaptık. domain ve hosting alıp taşıyacağız.

Sizce Natro mu sıkıntı yaratmaz yoksa Turhost mu ?

Beni Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İkiside değil bence speed.net.tr.. Speed hsotingi seçmelsin gerçekten süper iş yapıyorlar.

Bu konuda yardımcı olabilirim istersen..?

natro kullandım. Çok memnun kaldım. İstediğiniz değişiklikleri (örneğin .net versiyon değişikliği, veritabanı ayarları) mail attıktan birkaç dakika sonra yapıp geri dönüyorlar. Uptime oranı çok iyi, eğer sistemde bakım yapılacaksa önceden hangi tarih-saatte bakım yapılacağı bilgisini gönderiyorlar.
Sonuç olarak işini profesyonel olarak yapan, güvenebileceğiniz bir hosting.

Natrodan çok memnunum güvenlik ön planda ve canlı desteği iyi çalışıyor.
Natro ile zamanında yaşadığım tek sorun siteye canlı destek sistemi olarak kurmaya çalıştığım live zilla programını güvenlik nedeniyle engelliyor.
Galiba veri tabanıyla ilgili bir sorundu. Ama natronun güvenlik amacıyla engellediğini söyleyebilirim.

pusulahosting :)

hem ucuz hem de hiç sıkıntı çekmedim. önce 1 yıllık paket aldım memnun kaldım daha sonra 1 yıl daha uzattım yine memnun kaldım. daha sonra 10 yıl uzattım... hala memnunum... :)

hacksaydo' Alıntı:
pusulahosting :)

hem ucuz hem de hiç sıkıntı çekmedim. önce 1 yıllık paket aldım memnun kaldım daha sonra 1 yıl daha uzattım yine memnun kaldım. daha sonra 10 yıl uzattım... hala memnunum... :)

hocam bu sunucu şimdiye kadar gördüklerimin içinde en pahalısı :puhaha: aylık fiyat vermişler.

BBNET
Geri