maviakdenizim
Aktif Üye
Arkadaşlar lastiklerde TOYO mu HANKOOK mu?
hocam ikisini de kullandın mı? merak ediyorumseventyseven' Alıntı:ikiside dandik alma
hakanarya' Alıntı:En mantıklısı bulunduğun yerdeki araçlara bakman. Çünkü sana buradan lastik öneren kişilerle senin bulunduğun yerin hava şartları muhtemelen aynı değil. Şöyle örnek vereyim. Erzurum yolunda buzda 90'la kaymadan gidilen lastik biraz kar yağdığında yani yumuşak karda arabanı park yerinden çıkaramamana sebep olabiliyor. Lastik var buzda iyi gider, lastik var karda iyi gider. Bulunduğun yerin şartlarına göre lastik seçersin. Arkadaş tavsiyesiyle olacak iş değil bence. Veya bulunduğun ili-ilçeyi söyleyin hava şartlarına göre daha iyi tahlil etsin insanlar. Sonuçta lastik bu özellikle kış şartlarında arabada en çok önem arz eden parça...
ghost' Alıntı:buzda kaymaman = frene basmaman..
satıcının tavsiyesi yerine arkadaş tavsiyesine önem veririrm.. örneğin ben petlası ilk bu sitede gördüm ve kafama yattı.
kışlık lastik başka yazlık lastik başka, mevsimlik lastik hikaye.. amma yumuşak lastik takarsan kışında kullanırsın böyle bir mantıkda var, peki bunların yumuşaklık testi varmı ? bilmiyorum,
bence hakan en önemli soru kaç paran var olmalı :cry: :lol: