Arkadaşlar IIS hata veriyor.

Kodla Büyü

mehmetkaya1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar IIS kurdum Localhost yazınca aşağıdaki gibi etki alanı için kullanıcı adı ve şifre istiyor. Kaç sefer kurup kaldırdığımı hatırlamıyorum ayarlarını değiştirdim ama yinede aynı hatayı veriyor. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar cevap verecek yokmu.
Zaten Windows'un içinde olduğu hiç birşeyi sevmiyorum. ama mecburiyetten. Kursta lazım olduğu için IIS kurdum. Ama çalışmıyor. :(

hocam su adımları denedin mi?

Kullancı adı şifre soruyorsa;

bilgisayarım sag tikla yönet i seç. açılan pencerede sol tarafta Internet Information Services i genişlet, varsayılan web siteleri sağtıkla tüm görvler e gel izin sihirbazını seç.

açılan ekranda next --> Şablondan yeni güvenlik ayarları --> Public website --> tüm dizinleri ve dosya izinlerini değiştir önerilen i seç next next finish.

bunu bir dene yine soracak mı bakalım?

osayrac' Alıntı:
Hocam denetim masasından yönetimsel araçlara gidip orada Internet Information Services (IIS) i açın.... Varsayılan Web Sitesi ne sağ tıkla özelliklerine gir...daha sonra Dizin güvenliği sekmesi anaonim erişim başlığı altındaki Düzenle komutuna gir...IIS parolayı denetleyebilsin seçeneğini işaretle... ve en altta Tümleşik Windows Kimlik uygulaması seçeneği de aktif olsun... Şifre sormadan girebilirisin locale artık...

ya hocam aynı sorun şu an bende mevcut burda denilenleri yaptım , zaten dediginiz yerlerdeki ayarlar aynı sizlerinin dedikleri gibiydi .. ? niye hala kullanıcı adı ile şifre soruyor ?

BBNET
Geri