Arkadaşlar bu araba nasıl

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan imece35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam bende 2012 İ20 1.2 benzinli modeli var. Çok memnunum. Şehir içinde seri bir araç. Fazla yakmadığı için lpg taktırmadım.Tavsiye ederim.

aynı aracın aynı modelde dizeli var bende. o fiyata satıyorum desem yüzene bakmazsınız

İkisi de çok pahalı, ikinci el fiyatlar düşmeye başladı aslında. :sleep:
Ama tavsiye Corsa, otomatikte Hyundai sınıfta kalır. Benzinli motorda Kore tercih edilir tamam ama, Otomatik şanzımanda Vw ford opel şaşmaz...

İ20 bende niyetlendim ama jump donanımda aynaları elinle ayarlamak gerekiyor. O paraya araba alacam ama camı oturduğum yerden ayna ayarlayamayacam. O yüzden almadım

milletin aracı niye bu kadar kıymetli anlamıyorum. 36 bin lira veripte çelik jantı olmayan, kapı kolları "siyah" olan boş modele para verilmez be hocam ben şöyle düşünüyorum; 3 tane i 20 bir ev eder mi ? bence etmez. Eğer o ilanlara o parayı vereceksinize, yukarıdaki hocamın 207 ilanını göz önüne alın bence, en azından 6 bin liranız cepte kalır.

dorian' Alıntı:
Ama tavsiye Corsa, otomatikte Hyundai sınıfta kalır. Benzinli motorda Kore tercih edilir tamam ama, Otomatik şanzımanda Vw ford opel şaşmaz...

Yanlış bilgi.Otomatikte vw ford opel sınıfta kalıyor.Hyundai Toyota ve hondalar tutuyor.Heleki vw dsg şanzumanla şikayet sitelerinde boğuşuyor.Bilgi sahibi olmayanlar için cevap yazdım amacım polemik değil.

ismailt' Alıntı:
dorian' Alıntı:

Yanlış bilgi.Otomatikte vw ford opel sınıfta kalıyor.Hyundai Toyota ve hondalar tutuyor.Heleki vw dsg şanzumanla şikayet sitelerinde boğuşuyor.Bilgi sahibi olmayanlar için cevap yazdım amacım polemik değil.

:puhaha: Son beş yılın Satış rakamları gösteriyor ki, milleti aldatmışlar demek ki! Her neyse benim amacımda polemik yapmak değil, yine de BİLİRKİŞİLER'E danışmakta fayda var.

dorian' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
dorian' Alıntı:

:puhaha: Son beş yılın Satış rakamları gösteriyor ki, milleti aldatmışlar demek ki! Her neyse benim amacımda polemik yapmak değil, yine de BİLİRKİŞİLER'E danışmakta fayda var.

Hocam satış rakamları sorunsuzluk ölçütü değildir.Ülkemizde mazda çok az satılan bir marka olup dünyada en sorunsuz seçilen markadır.Ülkemizde vw opel ford çok satılır ama bunların otomatik viteslerinin sorunsuz olduğunun kanıtı değildir çünkü ülkemizde otomatik vites son zamanlarda çok tercih edilmeye başlanmıştır ama sorunsuzluk denilince akla gelen otomatik şanzumanlar wv opel ford değildir hatta sorunlu denilince akla gelenlerdir. Bu konuda iyi bir araştırma yapın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Hatta şuan en sorunsuz otomatik şanzumanlı markalar yazın googleda görebilirsiniz.

BBNET
Geri