Arkadaşlar araca bakabilirmisiniz??

Kodla Büyü
iyi baktırılmalı. boya değişen ve km orjinalliğine.

fiyat her arabada yüksek bu aralar

kırmızı ışıkta dururken arkadan çarpmışlar. o kadar.değişen yok.km orjinal. satan öğretmen arkadaş zaten

km orjinal olması iyi.

lpgnin markası ne zaman takıldığı , lastik durumları vs de önemli.

abs yok galiba. bunu da göz önünde bulundurun.

hocam bu fiyata yüksek bence. temize benziyor ama bu fiyata focus 1, megane 1, vectra 2.0 cd, astra, 98-99 model golf gibi araçlar alınabilir. gerçeği ikinci al piyasa uçuk ama bu kadar da fazla gibime geldi. karar yine sizin hayırlısı olsun...

Hocam bu model poloların nedense hepsi arkadan çarptılar olarak aktarılıyor. Bagaj değişince nasıl oluyor da tampon değişmiyor. Ya da değişecek kadar hasar alan bir bagaj kapağı nasıl oluyor da arka çamurluklara zarar vermiyor, arka camı patlatmıyor. Düşündürücü... Şahsen ben 17 bin lira o arabaya vermem. Hem tutulan bir kasa değil. Hem de 2000 model uzak doğu markaları daha mantıklı. Toyota, Mazda, Nissan, Hyundai, Kia, vs...

hocam üniversiteye gitmeden önce orta okul ve lise yıllarında yazları kaportacıda çalıştım. Size söyleyeceğim bu arabanın önden kazası var, ayrıca arkadan değişen yok diyorlar ama bence kazası büyük, değişen olma ihtimali var. hatta hocam önden yaptığı kazada şaseleri bile oynamış . siz bile fotoğrafa baktığınızda kaput çizgilerinin ne kadar bozuk olduğunu görürsünüz. ufak tefek sürtmeyle meydana gelen kazalarda aracın gönyesi oynamaz. ayrıca araçta komple boya var gibi duruyor bilginize...

Hocam bu kasalara bulaşma, bana tavsiye edileni söylüyorum. Toyota 2006 kasalara bak (tüp taktıracakasan)

BBNET
Geri