Arkadaşlar araba almaya gidiyorumda Fiyat nasıl?

Kodla Büyü

receps

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
422
2008 model otomatik vites Ford Focus Trend 1.6 benzinli. 28.000 TL. temiz bildigim bir araba. Ama piyasada fiyatlar cok karisik anlayanlar sizce bu araba ne kadar eder.
Kaza yok. Iki kapi Cizikden boyali.
52.000 km de.
:?: :?:
Arkadaslar yorumları bekliyorum yola cikicam.
 
çok güzel araba ben beğeniyorum focus un bu kasasını kilometresi az şanzımanda sorun yoksa rahat rahat kullanırsın hocam
 
2009 modelini kullandım hocam2.5 kasa diye geçiyor.
şanzıman mümkün olduğunca sarsıntısız vites geçişleri, yol tutuşu artı yönleri
tüp takarsan ekonomik takmazsan bariz çok yakıyor. 4 vitesli şanzımanı,100 beygir. ben sattıktan sonraki sahibi nasıl kullandıysa artık 45 bindeki arabanın şanzımanını dağıtmıştı. Aynı zamanda triptonikte olduğu için pratik kullanımı vardı.bagajı geniş içi ferah bir araç, yalnız çocuk varsa isofix bağlantı noktaları yok sonradan takılması gerekiyor.
kendiniz kullanın ilk defa otomatik sürecekseniz sol ayağınızı bağdaş kurup sürerseniz ayağınızı boşa atmamış olursunuz:)
triptoniği ve geri vitesini kontrol edin rampada kaydırıp kaydırmadığına bakın. triger değişimi normalde 4-5 yılda yapılmış olması gerekir yapılmadıysa masrafı size kalacaktır. tüp takılı ise ne zaman takıldığına markasına, ve tadilat olduysa evrağına bakın. lastiklerini kontrol edin 2008 model aracın şu anda 2. takım lastik eskitiyor olması lazım.
allah utandırmasın hayırlı alışverişler.
 
şirketler ford focus trend modelini çok tercih ediyorlar. piyasa km'si ile oynanmış focus trend kaynıyor. aracın şasi numarası ile 5664' sorgulamasını yapmayı unutmayın hocam.
 
fiyata ben de şaşırdım, piyasayı çok takip etmiyorum ama burada dolanan fiyatları görünce bu araba çok uygun geldi
hem otomatik vites hem de km. yüksek değil. 28000 tl. aracın temiz olduğunu biliyorsan(?) kaçırma bence...
 
Kusura bakmayin dedigim yola ciktim hatta ulasdim gidecegim yere 5 saattir yoldayim.
Araba temiz, bildigim daha once kullandigim bacanagimin arabasi. Yorumlar ve dusunceleriniz icin cok tesekkurler.
Hafta sonu foto atmaya calisirim.
 
hocam sen gene de kontrol ettir derim. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla gerisini düşünme. yoksa içinde ukde kalabilir.
 
receps' Alıntı:
Kusura bakmayin dedigim yola ciktim hatta ulasdim gidecegim yere 5 saattir yoldayim.
Araba temiz, bildigim daha once kullandigim bacanagimin arabasi. Yorumlar ve dusunceleriniz icin cok tesekkurler.
Hafta sonu foto atmaya calisirim.
Bacanağı da kandırmış olabilirler. Tanıdıktan olunca temiz olacak diye bir kural yok ilk sahibi değilse.
Focus Trend se araba şirket arabası olma ihtimali %99.
Aynısı arkadaşın başına geldi.
Gerekirse boş geri dönün km si oynanmış araba almayın.
 
Hocam ben de 20 gün önce 2011 2,5 kasa Titanum otomatik Focus aldım. Geri kaçırmaz ve vites geçişleri hissetirmiyor. Gayet güçlü araba. Sizin verdiğiniz fiyat eski kasa ise bile uygun. Sanırım almışsınızdır, hayırlı olsun.
 
erdcannet hocam
teşekkürler
gerçekten çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz.
ek iş veya emeklilik işi hazır anladığım kadarı ile . . .

:alkis:
 
Fiyat çok iyi hocam ama bildiğim araba diye ihmal etme km boyasını kontrol et sonra neler çıkıyor neler
 
BBNET
Geri
Üst