Arkadaşlar Acil Örnek Script Lazım...

Kodla Büyü
espri yapayım dedim adam ciddiye aldı. bu nasıl bir cahil cesaretidir ki bugün üye ol, mesaj yaz, istekte bulun, üstüne bir de flood yap. bu kadar hazırcı olmayalım, araştıralım, öğrenelim, üretelim.
not: yönetici arkadaşlardan tekrar rica ediyorum davetiye sistemi gelsin. yeni üye hemen konu açamasın. burası birlerinin sömürme yeri değil. yaptığımız paylaşımları hak edenler görsün lütfen.

Bu konuşmandan seviyesiz olduğun da belli ben burada sizin gibi hit arttırmak için değil ayrıca mesleğim öğretmenlik olsaydı ricada da bulunmazdım sen kendini cyber warrior da mı zannediyorsun ki davetiye sistemi istiyorsun :) ha cyber warrior u da bilmiyorsan özelden öğreteyim :)

evet canım kardeşim senin gibi hazırcılar için seviyesiz oluyorum. madem sen bu siteyi küçük görüyorsun git o zaman cyber warrior'da istekte bulun. pişkin pişkin bana bişeyler öğretme merakını da git cyberlarda warriorlarda harca. buralarda harcanma

Ben bu siteyi küçük görmüyorum canım kardeşim lafı başka yerinden anlama kapasiten bu kadar işte sen bu kafayla anca bu kadar icraat görürsün referans sistemi bu sitede olamaz çünkü bu site bir nevi eğitim ve öğretim sitesi anladın mı :)

robenn' Alıntı:
espri yapayım dedim adam ciddiye aldı. bu nasıl bir cahil cesaretidir ki bugün üye ol, mesaj yaz, istekte bulun, üstüne bir de flood yap. bu kadar hazırcı olmayalım, araştıralım, öğrenelim, üretelim.
not: yönetici arkadaşlardan tekrar rica ediyorum davetiye sistemi gelsin. yeni üye hemen konu açamasın. burası birlerinin sömürme yeri değil. yaptığımız paylaşımları hak edenler görsün lütfen.

size katılıyorum robenn :+1:

BBNET
Geri