A alyhoca Aktif Üye Mesajlar 200 23 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar elinde Arduino ya giriş için kullanabileceğim devre elemanları ve görevlerini anlatan sunu olan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar elinde Arduino ya giriş için kullanabileceğim devre elemanları ve görevlerini anlatan sunu olan var mı acaba?
kaeii Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 23 Ekim 2021 #2 susekılde bırsey hazırlamıstım ılk haftalarda modul gelmeden once ısınıze yararmı bılmıyorum hocam ama bakın ıstersenız Ekli dosyalar arduıno ozet-1.rar arduıno ozet-1.rar 193 KB · Görüntüleme: 164
susekılde bırsey hazırlamıstım ılk haftalarda modul gelmeden once ısınıze yararmı bılmıyorum hocam ama bakın ıstersenız
A alyhoca Aktif Üye Mesajlar 200 23 Ekim 2021 #3 kaeii' Alıntı: susekılde bırsey hazırlamıstım ılk haftalarda modul gelmeden once ısınıze yararmı bılmıyorum hocam ama bakın ıstersenız Genişletmek için tıkla ... Hocam ben sadece temel Arduino setinde bulunan parçaları anlatan bir sunum arıyorum yine de teşekkürler
kaeii' Alıntı: susekılde bırsey hazırlamıstım ılk haftalarda modul gelmeden once ısınıze yararmı bılmıyorum hocam ama bakın ıstersenız Genişletmek için tıkla ... Hocam ben sadece temel Arduino setinde bulunan parçaları anlatan bir sunum arıyorum yine de teşekkürler
kamilaydin41 Aktif Üye Mesajlar 211 23 Ekim 2021 #4 http://www.lms.makeracad.com/courses/arduino-programlama/?tab=tab-curriculum
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 23 Ekim 2021 #5 Şöyle bir sunum var kullanmak isterseniz. Ekli dosyalar Arduino'ya Giriş.rar Arduino'ya Giriş.rar 9.7 MB · Görüntüleme: 149