Aranızda çatı izolasyonu yaptıran varmı arkadaşlar.

Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar en üst katta oturuyorum ve izolasyon sıfır. Kışın donuyorum doğalgaz faturası 400 tl geliyor ve ısınamıyorum. Ev değiştireyim diyorum ama oturduğum bölgede kira ve satılık evler çok pahalı. Çatıya izolasyon yaptırayım diyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum Çatıya çam şilte sereyim diyorum, kiracı olduğum için daha fazlasını yapamıyorum. Varmı aranızda çatı izolasyonu yapıp faydasını gören?

Hocam ben yaptırdım sizin söylemiş olduğunuzu (cam şilte) acayip fark ediyor, daha ilk günden farkı görürsünüz ama onların kalınlık farkı oluyor galiba eğer çok soğuk diyorsanız ona göre kalınlıkta olanını serdirin zaten hırdavatçılara sorarsanız yardımcı olurlar.

siz kendinizmi serdiniz hocam.ustune altına naylon falan serdinizmi. birde çatınızın kenarları kapalımı?

çatı kapalı, ben sermedim hocam burada daha önceden bu işi yapmış bi elemana yaptırdık. (serecek elemanı bulana kadarda canımız çıktı :lol: , kimse sermek istemiyor bu cam yününün tozu çok kaşındıran bişeymiş) altına üstüne hiç birşey sermedik, birde bunun iki çeşidi var birinin dışı jelatinli o biraz daha pahalı ama ikisinin arasında yalıtım anlamında bir fark olmaz dedi işten anlayan arkadaşlar..

BBNET
Geri