Aracın ederi nedir?

Kodla Büyü

agd85

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar forumu takip edenler bilir 20bin civarı araba bakıyorum. Megane dan tutunda era ya kadar bir çok arabaya paramın kısıtlı olması münasebetiyle ve en iyi alternatifler olduğunu düşünerek baktım ancak bu arabaları aldığımda içime sinmeyecek ondan da adım gibi eminim. Okullar açılmadan arabamı alıp görev yerime öyle gitmek istiyorum. Aracı olan hocalarım önerileriyle de artık araba işini neticelendirmek istiyorum. Gel gelelim baktığım araçlardan birine.

2004 MODEL Seat Leon Signo Plus
103000KMDE
BEJ RENKLİ
SANROUFLU
DEĞİŞEN YOK
ARKA SOL KAPIDA VE ÇAMURLUĞUN YARISINDA BİR BUÇUK PARÇA YÜZEYSEL BOYA VAR BAŞKA BOYA HATA YOK TEMİZ BİR ARAÇ SINIFININ EN FULL MODELİ
AÇILIR TAVAN
(CRUZ KONTROL)
PARK SENSÖRÜ
YAĞMUR SENSÖRÜ
DİJİTAL KLİMA
ÇELİK CANT
SİS FARI
ABS.
Araca lpg hiç takılmamış

* Linki vermek isterdim fakat mücbir sebeplerden dolayı veremiyorum :D Özellikle fiyat yazmıyorum yorumlarınızı ve fiyat önerilerinizi bekliyorum. Kafama yatan araç buldukça sizle burda paylaşmaya devam edicem.

seat pek araştırılan bi marka olmadığı için fazla bilgi gelmez. yazanlar da sahibinden araştırıp yazar. iyisi mi siz araştırın karar verin.

bayraMNS' Alıntı:
seat pek araştırılan bi marka olmadığı için fazla bilgi gelmez. yazanlar da sahibinden araştırıp yazar. iyisi mi siz araştırın karar verin.
hocam leon un baya piyasası var gibi duruyor. ben araştırdım ama fiyat nasıl tam kestiremiyorum o yüzden burada alan satan arkadaşlardan fikir sahibi olmayı tercih ettim.

agd85' Alıntı:
Arkadaşlar forumu takip edenler bilir 20bin civarı araba bakıyorum. Megane dan tutunda era ya kadar bir çok arabaya paramın kısıtlı olması münasebetiyle ve en iyi alternatifler olduğunu düşünerek baktım ancak bu arabaları aldığımda içime sinmeyecek ondan da adım gibi eminim. Okullar açılmadan arabamı alıp görev yerime öyle gitmek istiyorum. Aracı olan hocalarım önerileriyle de artık araba işini neticelendirmek istiyorum. Gel gelelim baktığım araçlardan birine.

2004 MODEL Seat Leon Signo Plus
103000KMDE
BEJ RENKLİ
SANROUFLU
DEĞİŞEN YOK
ARKA SOL KAPIDA VE ÇAMURLUĞUN YARISINDA BİR BUÇUK PARÇA YÜZEYSEL BOYA VAR BAŞKA BOYA HATA YOK TEMİZ BİR ARAÇ SINIFININ EN FULL MODELİ
AÇILIR TAVAN
(CRUZ KONTROL)
PARK SENSÖRÜ
YAĞMUR SENSÖRÜ
DİJİTAL KLİMA
ÇELİK CANT
SİS FARI
ABS.
Araca lpg hiç takılmamış

* Linki vermek isterdim fakat mücbir sebeplerden dolayı veremiyorum :D Özellikle fiyat yazmıyorum yorumlarınızı ve fiyat önerilerinizi bekliyorum. Kafama yatan araç buldukça sizle burda paylaşmaya devam edicem.
hocam arkadasım aynısını 24 e sattı bende bir seat kullanıcısı olarak tavsiye ederim pişman ettirmez kesinlikle zaten son zamanlarda en azından kayseri de seata müthiş bir talep var
soylediğin aracın ederi 24 civarı tabi tüp varsa yoksada artık bin lira civarı aşağı alırsın

Seatın bazı arabaları alınır bazıları alınmaz.Bence bu araba temiz.ama baktırmak lazım.Kayserilidr belli olmaz.Katakulle olmasın.24 bin tl yazanlar daha çok beklerler.20 bin bilemedin en fazla 21 verilir.Galerici bile 22500 yazmış.Demek ki en az bin veya 2 bin tl kazanacak bu işlerden.Sen 20 bin TL yi 50 lik banknotlar halinde hazırla ve git.Para çok görünsün.Canlıyı getirdim de.Ya satarsın ya canlıyı tepersin de.Hadi hayırlı olsun.Bir de arabaya kusur bul.İkna et adamı.Başka çaren yok.İnatlaşırsa 100 100 arttır fiyatı.Birden 500 tl falan yükseltme.Hadi bakalım sonucu bekliyoruz forum olarak.Ne koparsan kar.Zira tüp taktıracaksın daha.

hocam ben seata kılım acayipç aslında çok güzeel bir araba ama bizim buralarda seat leonlar bence paralı maganda arabası.

nere seaat lon varsa içinde iki tip kız kesiyor ımıl ımıl gidiyor

reveneyes' Alıntı:
Seatın bazı arabaları alınır bazıları alınmaz.Bence bu araba temiz.ama baktırmak lazım.Kayserilidr belli olmaz.Katakulle olmasın.24 bin tl yazanlar daha çok beklerler.20 bin bilemedin en fazla 21 verilir.Galerici bile 22500 yazmış.Demek ki en az bin veya 2 bin tl kazanacak bu işlerden.Sen 20 bin TL yi 50 lik banknotlar halinde hazırla ve git.Para çok görünsün.Canlıyı getirdim de.Ya satarsın ya canlıyı tepersin de.Hadi hayırlı olsun.Bir de arabaya kusur bul.İkna et adamı.Başka çaren yok.İnatlaşırsa 100 100 arttır fiyatı.Birden 500 tl falan yükseltme.Hadi bakalım sonucu bekliyoruz forum olarak.Ne koparsan kar.Zira tüp taktıracaksın daha.
Hocam bende Kayseriliyim Kayserili ye laf ettirmem şimdi :D şaka bi yana benimde kafamdan geçen fiyat 21bin işin açığı. lpg masrafı ne çıkar onu bilmiyorum ruhsata filan işletme herşey dahil.

izmitlii' Alıntı:
hocam ben seata kılım acayipç aslında çok güzeel bir araba ama bizim buralarda seat leonlar bence paralı maganda arabası.

nere seaat lon varsa içinde iki tip kız kesiyor ımıl ımıl gidiyor
hocam arabada özellik olarak ne arasan var beni en çok cezbeden kısmı da bu. megane da baktım era da baktım ama en içime sinen leon oldu. genç arabası ve daha oturaklı gözüküyo diğer araçlara kıyasla

reveneyes' Alıntı:
arkadas ortalama fiyat sormus bende yanımda satılanı söyledim
arac gordugunuz gibi tupsuz ve benım 24 dediğim arkadasımın sattıgı tuplu full servis ÖZSA bakımlı, HATASIZ ve ben arac falan satmıyorum çok bekleyecek bi durum yok yani yorum yaparken kendi fikirlerinizi insanları rencide etmeden yapın, laf olsun diye bilmişlik yapmaya gerek yok

Arkadaşımın yakın arkadaşlarından biri araba al sat yapıyor. Şu an elinde ;
2004 model 1.4 Megane II var 135binde tüplü sadece ön tamponda 10 cm boya var başka bi sıkıntı yok söylediğine göre. Araba temizde duruyor içiyle dışıyla.
20bin istiyor sizce fiyatı uygun mu. Bide kullanan arkadaşlar varsa bu araca 1.4 motor yeterli midir kafamda soru işareti çünkü 1.4 oluşu.

hocam ne düşünürsün bilmemde birkaç bin tl daha arttır corolla 2005-2007 arası kasalara bakabilirsin.yada 2004 honda civic ler var.

YuLiaN' Alıntı:
hocam ne düşünürsün bilmemde birkaç bin tl daha arttır corolla 2005-2007 arası kasalara bakabilirsin.yada 2004 honda civic ler var.
hocam zaten 15-16 lardan 20 lere çıktım daha da çıkacak gücüm şu an için yok malesef.

hocam bende araba cok baktım 15-20 aralığındaki hiç bi araç tatmin etmiyo illaki bişeyler eksik kalıyo dediğim 23-25 bandına cıkıtıgında dediğim civic corollara bakıyosun ben corolla aldıydım 1 yıl olucak nerdeyse iyiki kredi cekip almısım bunu .

seatın pazarı fazla değildir satmak istediğinizde anında satamazsınız. uzun süreli kullanmayı düşünürseniz dizel araç bakın derim

BBNET
Geri