Aracıma telefon bağlayıp müzik dinleyebilir miyim?

Kodla Büyü

u_kucuk3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni bir araba aldım, aracımda bluetooth bağlantı kiti mevcut değil fakat Aux girişi var. Aux kablo alıp telefonumun kulaklık kısmından araca bağlayıp müzik dinleme şansım var mı, var ise ses kalitesi ne kadar olur.
İnternette araştırdım olur diyenler var ama ses kalitesi için kimi iyi kimi de kötü diyor.
Birde mikrofonlu aux kabloları varmış onlardan alıp cep telefonundan konuşma yapabilir miyim araç hoparlörü vasıtasıyla.
Hiç deneyen ya da kullanan var mı? Ya da başka bir fikri olan var mı arkadaşlar.

aux girişi varsa dinleyebilirsin hocam. 2 tarafıda 3.5mm kulaklık girişi olan kablodan alacaksın birisini telefona birisini aux'a takacaksın böylece araba hoparlörleri telefon hoparlörü olacak dolayısıyla müziğide dinleyebileceksin telefondan , gelen konuşmalarıda da duyabileceksin.konuşma işine gelince hoparlör moduna alıp konuşabilirsinde. ben kullanıyorum müzik dinlemek iyi oluyorda konuşmak pek güzel olmuyor.

Tamam hocam sağolasın. Bende konuşmanın pek iyi olmadığı yorumlarını okumuştum internette. Mikrofonlu aux kablolar varmış belki onlarla konuşmada iyi olabilir.

BBNET
Geri