Aracımın daha önceki kazasının şeklini nasıl öğrenebilirim

Kodla Büyü

00yunus00

Site Gezgini
Renault Symbol 2010 aracım var. Bir tanıdığa vekalet vererek aldırmıştım. Ancak ne hikmetse arkadaş aracı baktırdıktan sonra hasar sorgulama yapmadım. Aracı satacağım zaman öğrendim ki 4300 TL hasar görünüyor. Servis ise değişen 1 parça (çamurluk) ancak sol tarafın komple boyandığını söyledi. Öyleki aracın ön farı ön camı bile değişmemiş. Başka da bir hasarı yok. Ben bu 4300 TL fiyatı Renault servisinin nasıl çıkardığını öğrenebilmem için soldan bir kazası var ise nasıl bir kaza olduğunu öğrenmem gerekiyor ki içim rahatlasın satacağım zaman da söyleyebileyim. Aracın ikinci sahibiyim. İlk plakasını biliyorum. İlk sigortasını da biliyorum. Ancak sigorta şirketi bana ne tür bir hasar olduğunu söylemedi yasal değil dedi. Ben bunu nasıl öğrenebilirim. Bu işlerden anlayan var mı acaba bana bir akıl verse saygılarımla

aldıgın kişiye sor:D servis tahmin yuruteilir. en guzeli trafık kaza tutanagı ama nasıl ulaşırsın bilmiyorum.. zor biraz...sigortadan da ogrenirsin ama yine tanıdık bulup ahbap ilişkisi yapman lazım.

Trafik kaza sorgulamada birşey çıkmıyor sadece hasar sorgulamada görünüyor. ilk sigortası eureko garanti bankasının. Bilindik sigortalar olsa öğrenirim. Ekspertiz sanırım sadece değişen ve boya var mı onu söylüyor. Serviste bir usta bunlar bir parça ve boyaya tavan fiyat çekmişlerdir kapıya dokunduysalar cam motorunu bile değişmişlerdir dedi. Kaskosuz sadece trafik sigortası olan araçlara Renault servis affetmiyormuş doğrumu ?

İşlemler serviste yapildiysa sipariş listesi vardır onlarda. Benim focusun serviste her şeyi cikti. Kazali ve onarilmis resimleri vardi ellerinde.

cok benzer bir durum yasadik satarken aliciya 2300tln hasar cikiyo ne oldugunu bilmiyoz dedik ekspertize sokti alici orda olay netlesti zaten.Bosuna yorulma bence Hocsm alici baktirdiginda zaten ortaya cikacak.

BBNET
Geri