Arabayla ilgili 2 soru (muayene&bakım)

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Soru1 - 2009 model arabamın 45000 bakımı geldi neleri değişir? Trigeri değişir mi?
Soru2 - Egzoz Gazı Emisyon Ölçümünü bir ilde ,normal muayeneyi farklı bir ilde yaptırsak olur mu?

Cevap-1 - 45000 de normal şartlarda triger değişmez. 45 binde aslında normal şartlarda çok fazla birşey değişmez klasik bakım üstüne kullanıma bağlı oalrak balata filan ...

Cevap-2 - olur

triger 60 binden aşağı değiştirmene gerek yok servise sokarsan değiştirebilir. Egzoz u heryerde yaptırabilirsin o belgeyle muayeneye sokacağın için sorun yok

Araban trigerli değil zincirlide olabilir. :D

Normal şartlardan 45000 erken.
Egzoz ölçümünü istediğin yerden yaptırabilirsin.

2009 model arabanızın kitapcığında yazması lazım. yoksa servisi arayarak şase numarasından sordurabilirsiniz. Servis de bilgi verir (potansiyel müşterisiniz)

arkadaşlar bişey soracam benim aracın da muayenesi geldi acaba muayeneye gitmeden neler yapmam lazım. benim aracın öncamı iç-ayna hizasından çatlak biraz. acaba sorun olur mu. geçen yaz almıştım aracımı ilk defa muayene yaptıracam prosedürü bilmiyorum ondan soruyorum

benden tavsiye eğer aracınız LPG li ise lpg tankının altına şilte koydurmadan muayeneye gitmeyin. Eğer giderseniz araç ağır kusurlu oluyor ve ekstradan şilteyi koydurduktan sonra makina mühendisleri odasından 25 lira civarında sızdırmazlık raporu almak zorunda kalıyorsunuz. Haberiniz olsun. benim haberim yoktu parayı ödeyince oldu.

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar bişey soracam benim aracın da muayenesi geldi acaba muayeneye gitmeden neler yapmam lazım. benim aracın öncamı iç-ayna hizasından çatlak biraz. acaba sorun olur mu. geçen yaz almıştım aracımı ilk defa muayene yaptıracam prosedürü bilmiyorum ondan soruyorum
Cam hafif kusur olarak geçiyor eğer kaskon varsa kaskon delinmeden camı değiştirebilirsin.

BBNET
Geri